Spor Galatasaray Ali Turan'la imzalıyor

Galatasaray Ali Turan'la imzalıyor

Paylaş
Galatasaray Ali Turan'la imzalıyor

Kayserispor kaptanı Ali Turan'ın pazar günü İstanbul'a gidecek, büyük olasılıkla da pazartesi günü de Galatasaray'la sözleşme imzalayacak

Kayserispor’la sözleşmesini uzatmayıp Galatasaray’a gideceğini açıklayan Ali Turan, 1 Ocak’da başlayan Antalya kampı öncesi, yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray’ın ısrarlı taleplerine, “hayır” deyip Ankaragücü'nün teklifini dikkate alan yöneticilere de Ali Turan, “Ya Galatasaray’a giderim, yoksa sezonun bitmesini beklerim” diyerek alt yapı antrenörü Ertuğrul Seçme gözetiminde 22 gün tek başına antrenman yaptı.

SON ANTRENMANINI YAPTI

Bu arada Galatasaray’la anlaşan Kayserispor yönetimi, dün gece Ali Turan’a telefonla ulaştı, “Galatasaray’la anlaşmaya vardık. Yeni kulübüne gidebilirsin” dediler.

Bu gelişmelerin ardından Alu Turan, bu sabah antrenörü Ertuğrul Seçme ile son kez antrenman yaparak Karpuzatan Tesisleri'ndeki odasında bulunan eşyalarını topladı.

Tek başına program doğrultusunda çabukluk, kondisyon, dayanıklılık antrenmanları yapan Ali Turan’ın eksiği olmadığı belirtildi. Ali Turan’ın pazartesi günü yeni kulübünde düzenlenecek törenle imza atarak antrenmanlara başlayacağı ögrenildi.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ(DHA)

Haberin Devamı