Gündem Gebze-Tuzla trenleri durdu!

Gebze-Tuzla trenleri durdu!

Paylaş
Gebze-Tuzla trenleri durdu!

Gebze-Tuzla arasında demiryolunda enerji hattı koptu seferler durdu

Kocaeli'nen Gebze ilçesi ile İstanbul Tuzla arasında demiryolunda trenlerin enerji aldığı hattın kopması nedeniyle tren seferleri durdu. Saat 06.00'da meydana gelen arıza 09.30 sıralarında girderilmesine rağmen, birçok tren karşılıklı istasyonlarda bekletildiğinden tren seferlerinde yığılma nedeniyle aksamalar meydana geliyor.

Haberin Devamı

TRENLER BEKLEMEYE ALINDI

Demiryolları yetkililerinden alınan bilgiye göre, saat 06.00 sıralarında Gebze-Tuzla arasındaki enerji hattı kopması nedeniyle bu noktada Adapazarı Ekspresi yolda kaldı. Hattın koptuğunun anlaşılması üzerine her iki istikametteki tüm seferler durduruldu. Gebze ve Tuzla istasyonlarındaki trenler beklemeleye alınırken, Adapazarı ve İstanbul istikametinden gelmekte olan trenler de en yakın istasyonlarda durduruldu. Arızanın meydana geldiği noktada demiryolu çift hatlı olmasına rağmen baüzı trenlere kontrollü olarak yol verildi. Ancak arıza çalışmaları nedeniyle bu seferlerin normale dönmesine yetmedi. Trenler yolda kaldığından İstanbal'daki iş ve okullarına gitmekte olan birçok kişi minibüslere binerek karayolundan yollarına devam etti.

Haberin Devamı

Arıza saat 09.30 sıralarında giderilmesine rağmen istasyonlardaki yığılma nedeniyle tren seferleri hala aksamalı olarak yapılıyor.

DHA