Magazin 'Geniş Aile'den ayrıldım çünkü...'

'Geniş Aile'den ayrıldım çünkü...'

Paylaş
'Geniş Aile'den ayrıldım çünkü...'

'Geniş Aile' kadrosundan ayrılmasından sonra konuyla ilgili pek çok dedikodunun öznesi haline gelen Topal, sonunda bu sürpriz kararı neden aldığını açıkladı.

Hürriyet'e konuşan Topal, “Artık ben de kendi yuvamı genişletmek, çocuk sahibi olmak istiyorum” dedi. Türkiye'de dizi çekmenin zorluklarına dikkati çeken Topal, şartlar değişmezse dizilerde rol almayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Zuhal Topal: "Her bölüm 90 dakika. Dolayısıyla oyuncular, yapımcılar, senaristler çok zorlanıyor. Özellikle başrol oynuyorsanız, başka hiçbir şey yapmamanız lazım. Benim hayatım çalışmakla geçti.

Çalışacağız tabii ama aynı anda iki iş yaptığında birinden biri etkileniyor. Ben sabah 07.00’de sete gidiyordum. Canlı yayın olduğu için diziden çıkıp yayına yetişmeye çalışıyordum. Herkes geriliyordu. 1,5 senelik sözleşmem var. Ayrıca dizide bir takım misyonlar tamamlandıktan sonra ister istemez tekrara düşülüyor.

Ben de kendi misyonumu tamamladığımı düşündüm. İki erkek devamlı benim peşimde. Bu sene devam etseydim ne olurdu bilmiyorum. Bundan sonra da dizilerdeki bu süre sorunu hallolmadığı takdirde hiçbir dizide oynamayacağım."

Haberin Devamı