Ekonomi Göktürk'te küçük daire al, kazan

Göktürk'te küçük daire al, kazan

Paylaş
Göktürk'te küçük daire al, kazan

Mimar Hakan Kıran, Avrupa Yakası’nda Göktürk’e 95 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Bunlardan Larus Palas, Hakan Kıran’ın ilk projesi. Şu an 32 dairenin satışta olduğunu söyleyen Kıran, “Bu projeyi 2 yıl önce bitirdik. Altı dükkanlar, üstünde konutlar var. Tepesine ise havuz yaptık” dedi.

Hakan Kıran’ın yine Göktürk’te bulunan ikinci projesi Larus Loft ise 3 ay içinde bitecek. Altında ticari alanların olduğu proje, otel konseptinde olacak. Daireler 1+1 ve 2+1 tipinde. Larus loft'ta şu an 40 daire satışta.



60 AY VADE YAPILIYOR

Evlerin metrekaresi vadeli de 13 bin TL, vadesizde ise 10 bin 600 TL. 60 ay vadenin yapıldığı evler, 290 bin TL peşinat ve 2 ara ödemeyle alınabiliyor. Ayda 7 bin TL ödeyerek, 69 ayda 1+1 daire almak mümkün. Evler, dayalı döşeli veriliyor.

Göktürk’ün hızla geliştiğine dikkat çeken Hakan Kıran, “Bölge, cazibe merkezi oldu. Tam bir banliyö. Kendi içinde her şeyi karşılıyor. Önümüzdeki yıl tamamlanacak 3. Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olması büyük avantaj sağlıyor. Havalimanında yaklaşık 130 bin kişi çalışacak. Bu da bölgeye olan ilgiyi artıracak” dedi.

Bölgeye metro hattının da geleceğine vurgu yapan Kıran, “Göktürk’te küçük daireler büyük avantaj sağlayacak. Özellikle kiralar çok yükselir” diye konuştu.

Haberin Devamı