Gündem AK Parti'de seçim kampanyası belli oldu! Muhalefetteki belediyelere özel çalışma

AK Parti'de seçim kampanyası belli oldu! Muhalefetteki belediyelere özel çalışma

Paylaş
AK Parti'de seçim kampanyası belli oldu! Muhalefetteki belediyelere özel çalışma

AK Parti’nin yerel seçim için kampanya süreci 1 Ocak’ta başlayacak. 15 Ocak’ta kampanya tanıtımı yapılacak ve ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganı ile düzenlenecek mitingler 1 Şubat’ta start alacak. Muhalefetin yönettiği belediyeler için özel stratejiler uygulanacak.

Türkiye’nin sandığa gideceği 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren AK Parti’de kampanya takvimi belli oldu. Büyükşehir belediye başkan adayları yıl bitmeden açıklanacak. Seçim kampanyası süreci 1 Ocak 2024’te başlayacak. Seçim kampanyası tanıtım etkinliği Cumhurbaşkanı ve AK Parti Lideri Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 15 Ocak’ta, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşecek. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “15 ilde aday belirleme çalışmaları tamamlandı” dedi.

Haberin Devamı

VAATLER VURGULANACAK

Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla düzenlenecek seçim mitingleri 1 Şubat’ta başlayacak. Mitingler kapsamında, 50’ye yakın il ziyaret edilecek. Deprem felaketinin 6 Şubat’taki birinci yıldönümünde, bölgedeki illere yönelik çalışmalar yapılacak. Muhalefetin yönettiği belediyeler için ayrı stratejiler izlenecek. İstanbul ve Ankara’da mevcut yönetimlerin yerine getirmediği vaatlere vurgu yapılacak. Kampanyada şeffaflık, adalet, eşitlik vurguları yapılacak.