Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ali Cengiz oyunlarını millet görüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ali Cengiz oyunlarını millet görüyor

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ali Cengiz oyunlarını millet görüyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “Milletimiz Ali Cengiz Oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimizle omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız” dedi. Hayat pahalılığı ile mücadele ettiklerini söyleyen Erdoğan, “Yarınlarımız bugünlerimizden daha iyi olacak” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Kütahya’da düzenlenen mitingde seçmenlere seslendi. Erdoğan “Ülkemizin güvenliğine, kazanımlarına göz dikenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Milletimiz sırtını terör örgütlerine dayayanlara en güzel dersi sandıkta verdi. Şimdi belediyelerde iktidar hülyalarına dalanları rüyalarından uyandırmaya var mıyız?” dedi. Yapılan kirli ittifakları takip ettiklerini söyleyen Erdoğan, “Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimizle omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘CANIMIZ PAHASINA’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemiz Gezi’den beri süren, 15 Temmuz’da daha da keskinleşen, 2018’den sonra alenileşen sıkıntılı süreçten geçiyor” ifadelerini kullandı. Tüm badirelere rağmen Türkiye’yi hedeflerine doğru ilerlettiklerini söyleyen Erdoğan, “Yeri geldi darbecilere canımız pahasına direndik. Terör örgütlerini mağaralarına gömdük. Türkiye’de kendilerine yer bulamadılar” diye konuştu. Hayat pahalılığı ile de mücadele ettiklerini söyleyen Erdoğan, “Gönlümüz vatandaşın hayatını daha iyi şartlarda sürdürmesini istiyor” dedi.

‘ELBETTE YETERLİ DEĞİL’

Hayat pahalılığından en fazla etkilenenlerin başında emeklilerin geldiğini vurgulayan Erdoğan şöyle konuştu: “En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı, ömrünü kendi ve ailesi için harcayan vatandaş için elbette yeterli değil. Devlet, millet olarak daha fazla çalışacak, daha fazla gelir elde edip emeklilere hak ettiği parayı vereceğiz.” Seyyanen artışların emekli maaşları arasında adaletsizliğe yol açtığını belirten Erdoğan, “Sorumluluk makamında olmayanlar her aklına eseni söyleyebilir. Biz 85 milyona hesap vermekle mükellefiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘ÇÖZECEK OLAN YİNE BİZİZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Atıp tutanlar istismar ve bozgunculuk peşinde. Ne millet ne de emekliler umurlarında. Asırlık meseleleri nasıl biz çözdükse bugünkü sıkıntıları çözecek olan yine biziz” dedi. Erdoğan, “Son 21 yılımız ondan önceki dönemlerden çok iyiydi, yarınlarımız da bugünlerimizden daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

‘28 ŞUBAT ZİHNİYETİNE İZİN VERMEYECEĞİZ’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 28 Şubat’ın yıldönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Erdoğan, “Milletimiz 28 Şubat’ta birliğine, beraberliğine, demokrasisine, iradesine kasteden darbecileri ve onlara destek verenleri hiçbir zaman unutmamıştır, unutmayacaktır. Ülkemizde bir daha hiç kimsenin 28 Şubat’ın karanlık zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz” dedi. DHA