Gündem Geri dönüş yolculuğu başladı! İşte trafikte son durum

Geri dönüş yolculuğu başladı! İşte trafikte son durum

Paylaş
Geri dönüş yolculuğu başladı! İşte trafikte son durum

Ramazan Bayramı'nın son gününde geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu. TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde akıcı yoğunluk yaşanıyor. İşte İBB'nin trafik yoğunluk haritası.

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sebebiyle 1 hafta önce memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek üzere yola çıkan tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı.

Haberin Devamı

TEM Otoyolu Düzce geçişi İstanbul istikametinde de trafik durma noktasına geldi. Trafik ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını sürdürürken, yoğunluk drone ile görüntülendi.

Tatilin bitmesine 2 gün kalmasına rağmen sürücüler erkenden yola çıkarak Bolu geçişinde akıcı yoğunluk oluşturdu. Trafik, karayolları ve jandarma ekiplerince geniş güvenlik tedbirleri yollarda alınmış durumda. İstanbul ile Ankara’yı birbirine bağlayan bir nokta olan Bolu geçişinde, dönüş trafiğinin pazar günü akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

43 İLİN GEÇİŞ GÜZERGAHINDA SON DURUM

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu arttı. Kırıkkale-Ankara D200 kara yolunda yaşanan araç trafiği "drone" ile görüntülendi.

Haberin Devamı

Kırıkkale-Kayseri D765 kara yolunda da trafik akıcı şekilde ilerledi. Karayolları tarafından trafik akışının normal seyretmesi için bölgedeki bazı kavşakları geçici olarak trafiğe kapattı. Kara yolundaki trafik yoğunluğunun hafta sonunda daha da artması bekleniyor.

(Saat 16.45 itibarıyla İBB Trafik Yoğunluk Haritası)