Gündem Kamyonlar umut taşıyor

Kamyonlar umut taşıyor

Paylaş
Kamyonlar umut taşıyor

Deprem yardımlarının nasıl organize edildiğini yerinde görmek için hem de belki bir yardımım dokunur düşüncesiyle Yenikapı Etkinlik Alanı’na gittim. İçeri girer girmez son dönemde ‘Camdaki Kız’ dizisindeki oyunculuğuyla gündemde olan Burcu Biricik’i gördüm. / Oya Çınar-Posta

Çok yorgun ve üzgün bir ifade vardı yüzünde ama deyim yerindeyse arı gibi oradan oraya koşturuyordu. El arabasıyla koli taşıdığını da gördüm. Direkt koli sırtlanıp omuzunda taşıdığını da. Yüklenen kamyonların birine doğru ilerledim. Oyuncu Cihangir Ceyhan kan ter içinde koli yüklüyordu. Ben sonuna yetişmiştim ama etraftakilerin, “Koca kamyonu tek başına yükledi” şeklinde şaşkınlık ifadelerine şahit oldum.

Haberin Devamı

TIRLAR ALKIŞLARLA UĞURLANIYOR

Yüklenmesi tamamlanan bir tırın kapısı kapatıldıktan sonra bir alkış ve ıslık koptu. Şaşırdım ama ne oluyor dememe gerek kalmadan durumu çözdüm. Yola çıkan her TIR, oradaki herkes için umudu yeşertmek üzere yola çıkıyor. O alkışlar her yükseldiğinde insanların gözleri doluyor…

Canlı yayında artçı deprem! Korku dolu anlar CNN TÜRK ekranlarına yansıdı Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde enkaz altında çalışma yapan ekip artçı sarsıntı sonrasında panik yaşadı. Ekipler yeni bir cana ulaşmak isterken sarsıntı sonrası hareketli anlar yaşadı. O anlar ise anbean CNN TÜRK canlı yayınına yansıdı.

YARDIM MI REKLAM MI?

Yenikapı’da çok sayıda oyuncuya rastladım. Burak Deniz nefessiz çalışanlardan biriydi. Pınar Deniz, Sarp Apak, Selma Ergeç, Öner Erkan ve usta tiyatrocu Tamer Levent oradaydı. Tam oradan ayrılmak üzereyken Serenay Sarıkaya’yı gördüm. Koli düzenliyordu. Aynı gün pek çok yerde Serenay Sarıkaya’nın oradaki samimiyetini sorgulayan yorumlar okudum. Aynı şey orada olan her ünlü isim için düşünülebilir belki ama bende böyle bir his uyanmadı. Hiçbiri ‘poz’ derdinde değildi. Kafasını yaptığı işten kaldırıp etrafını seyreden tek insana rastlamadım. Böyle şeylerin reklam çalışması olduğunu düşünsek bile iyilik bulaşıcıdır, özendiricidir. Özendirici olmalarını bile başlı başına değerli buldum.

Haberin Devamı