Ekonomi Gürallar üçüncü oteli açtı

Gürallar üçüncü oteli açtı

Paylaş
Gürallar üçüncü oteli açtı

Gürallar Grubu, 50 milyon dolarlık yatırımla üçüncü oteli Ali Bey Resort Side'yi faaliyete geçirdi

50 MİLYON DOLARA ÇIKTI

Haberin Devamı

Gürallar Grubu’nun üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete girdi. Açılış dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Gürallar Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat, krizin tüm dünyayı etkisi altına aldığı bir dönemde yeni otel için 50 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Argat, “Burada çalışacak 500 kişiyle birlikte turizm grubumuzda 1300 kişiye istihdam yaratmış olacağız” dedi.

HER YIL BİR AÇILIŞ

Güral Argat, 49 yıllık arazi tahsisiyle inşa ettikleri Ali Bey Side’nin ardından turizm sektöründeki yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı.

Argat, yaptıkları 5 yıllık plana göre her yıl yatak kapasitesi en az 700 olan bir tesis açarak, toplam 75 milyon euro ciro elde etmeyi hedeflediklerini, bu büyümeyi gerçekleştirirken yurtdışını da ihmal etmeyeceklerini ifade etti.

Haberin Devamı

ZEYNEP FADILLIOĞLU TASARLADI

Ali Bey Side’nin mimarlığını Cüneyt Bükülmez, iç mimarlığını Zeynep Fadıllıoğlu yaptı. Otelde 1800 metrekare alan üzerine kurulan, üç katlı spa merkezi, 11 adet bakım odası bir spa suit ve özel hamam bulunuyor. Otelde fitness merkezi, 2 adet tenis kortu, 15 bin metrekarelik alana kurulu aquapark ve havuzlar yer alıyor. Ali Bey otellerinde yabancı turist oranı yüzde 85.