Nedim Şener Hain deyin geçin
HABERİ PAYLAŞ

Hain deyin geçin

Haberin Devamı

FETÖ’cüler örgüt lideri Gülen’in tırnağını saklayacak, fırlattığı portakal kabuğunu havada kapıp yemek için yarışacak kadar meczuptur. FETÖ’cüler örgüt lideri Gülen’in bardakta yarım bıraktığı suyu içmek için yarışan, verdiği 1 Amerikan dolarında hikmet arayacak kadar efsunlanmış kişilerdir.

FETÖ’cü bir hakim verdiği mahkeme kararında örgüt liderini mehdi ilan edecek kadar, bir il müftüsü tüm peygamberlerden üstün görecek kadar iflah olmaz bir ruh hastasıdır. FETÖ’cüler örgüt lideri Gülen’in alçıdan yapılmış elini öpecek kadar kendini kaybetmiş, üstünden çıkardığı kirli atleti sırtına giyip göreve gidecek kadar yozlaşmıştır.

FETÖ’cüler gördükleri rüyayı ABD’deki örgüt liderine yorumlatıp hayatlarına yön verecek, eşlerini örgütün fotoğraflı kataloglarından seçecek kadar itaatkar birer robottur. FETÖ’cüler örgüt lideri Gülen’in onayıyla darbeye kalkışacak, ülkesinin insanlarını öldürecek, meclisini bombalayacak, gözünü kırpmadan vatanını satacak kişilerdir.

Darbeci talimatsız yapmaz

Bunların hepsi doğru ve resmi kayıtlara geçmiş olaylardır. Darbe davası sanığı bir FETÖ’cü duruşmaya götürülürken üzerinde İngilizce “HERO” (Kahraman) yazan bir t-shirt giymişti. Cezaevi yönetimi ve jandarmanın gözünden kaçan bu ayrıntı, duruşma günü büyük tartışma yarattı.(Belki de kasıt var) Mahkeme başkanı darbeci FETÖ’cünün üzerinden t-shirt’ü çıkarttı ama bu kez bir darbeci sanık yakını aynı t-shirt ile duruşmaya girmeye çalışınca iş çığrından çıktı.

Türkiye genelinde bir tekstil şirketinin 15 TL’ye sattığı t-shirt’leri giyenleri ihbar furyası başladı. HERO’nun “Hoca Efendi Razı Olsun” kelimelerinin ilk harfleri olduğu, bir yıl önce bir dergide yazdığı “Umutsuzluk ve kahramanlar” başlıklı makalesinden esinlenildiği yazıldı. Sonunda çoluk, çocuk, genç kim giydiyse gözaltına alınır oldu. Furya halen devam ediyor. FETÖ’cülerin en iyi bildiği şey, propaganda savaşı. Varlıkları kısmen buna bağlı. Yalan yazmak ve söylemekten, iftira atmaktan asla çekinmezler.

O darbecinin HERO yazan t-shirt’ü giymesinin alçakça bir propaganda faaliyeti ve provakasyon olduğundan hiç şüphem yok. Yukarıda anlattığım gibi her biri robota dönüşmüş FETÖ’cülerden biri olan bu darbeci, örgütün talimatı olmadan asla böyle bir hamle yapamazdı. Ama örgütü tanımayanlar, provakasyona gelenler panik nedeniyle hata yapıyorlar.

Darbeci sanıkların provakasyonuna gelmemek için “kahraman değil, hainsiniz” deyip geçmek ve hukuka uygun bir yargılama ile adaletin tecelli ettirilmesini beklemek en iyisi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder