Ekonomi Hakan Çanta, 'Bonedera' ile geliyor

Hakan Çanta, 'Bonedera' ile geliyor

Paylaş
Hakan Çanta, 'Bonedera' ile geliyor

Toplam 40'a yakın markayla çalışan Hakan Çanta, 'Bonedera' markasıyla perakende sektörüne giriyor. Firma, 3 ilde 3 mağaza açacak

Şirketin 1993 yılında lisanslı üretime başladığını belirten Hakan Çanta yönetim kurulu üyesi Hakan Hacısoyu, yeni hedefleriyle ilgili şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Dünyanın en ünlü çizgi karakterlerinin, lisanslı üreticisi ve dağıtıcısıyız. Toplam 40’a yakın marka ile çalışıyoruz. Bunlardan bazıları, Spider Man, Hello Kitty, Bakugan, Süger Bob ve Barbie. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon, Manchester Unıted, Barcelona gibi ünlü takımlara da, spor çanta üretiyoruz. Sektörde 60. yıllarını kutladıklarını belirten Hacısoyu, Hakan Çanta’nın Bonedera markası ile perakende sektörüne girdiğini söyledi.

Önümüzdeki yıldan itibaren kendi markaları ile perakende sektöründe faaliyet göstereceklerini belirten Hakan Hacısoyu, ilk aşamada 3 mağaza açacaklarını açıkladı.

Yeni markalarını bu yıl 47’ncisi düzenlenen Aymod’da sergilediklerini açıklayan Hacısoyu, Türkiye’de markalaştıktan sonra, yurt dışına da açılmayı planladıklarını belirtti. Bugüne kadar lisanlı üretim yaptıklarını hatırlatan Hacısoyu, önümüzdeki dönem yine lisanslı üretime devam edeceğiz. Ancak kendi markalarımıza da ağırlık vermek istiyoruz dedi.

Haberin Devamı

Bonedera’nın yanı sıra 'Hakan Çanta' adı altında spor bir çanta koleksiyonu da hazırladıklarını belirten Hacısoyu, satışlardan oldukça memnun olduklarını söyledi.

Şu anda 71 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Hakan Hacısoyu, üretimimizin yüzde 65’ini Çin’de, yüzde 35’ini ise Türkiye’de gerçekleştiriyoruz. Bu yıl üretimi yüzde 50 Çin- yüzde 50 Türkiye olarak konumlandıracağız. Mevcut tesisimizi büyütmeyi planlıyoruz' dedi. Yıllık toplam 4 milyon adetlik üretimleri bulunduğunu kaydeden Hacısoyu, önümüzdeki yıl bu sayıyı arttıracaklarını söyledi.

www.hakancanta.com