Osman Şenher Harika mücadele
HABERİ PAYLAŞ

Harika mücadele

Galatasaray ve Gaziantepsporlu futbolcuları kutlamak lazım. Eksi 3 derecede tamamen buzla kaplı zeminde iyi niyetle müthiş mücadele ettiler. Galatasaray çok rahat galip gelebileceği bir maçı zor kazandı. Bunun da tek sebebi 15 gündür gitti gidecek diye bahsedilen santrfor Nonda’nın çok kötü gününde oluşuydu. En az 4 gol pozisyonu, 1 de penaltı kaçırdı. Yöneticilerin akıllarında Kongolu golcü hakkında bir “acaba” varsa, dün gece o da silinmiştir. Hatta benim tavsiyem Nonda gönderilecekse, yanına Leo Franco’yu da koysunlar, ikisi birden gitsin. Üstüne basa basa söylüyorum; Ufuk ve Aykut Arjantinli eldivenden çok daha iyi kalelerini korurlar.

Haberin Devamı

Yeni transfer Lucas Neill fanteziyi sevmeyen, yere sağlam basan bir stoper. Servet’le beraber dün gece iyi bir ikili oldular. Diğer yeni transfer Jo ise son bölümde oyuna girdi. Zemin buzlu olmasa ilk maçı olmasına rağmen goller atabilirdi. Tottenham’da oynayan 2.02’lik Peter Crouch’a benzettim. Çok çabuk, Galatasaray’a çok faydalı olacak.

Caner son beş maçtır takımının en iyisi. Müthiş mücadele ediyor, bilhassa Avrupa Ligi’nde çok büyük işler yapacak. Elano en iyi maçlarından birini çıkardı. Koştu, top kaptı, iyi şutlar attı. Teknik direktör Rijkaard neden sahada bu futbolcuyu 90 dakika tutmadı, bunu anlayamadım. Son sözüm de yöneticilere, futbolun marka değerini yükseltmek istiyorlar. Cuma akşamı Fenerbahçe bataklık gibi bir sahada top oynadı. Galatasaray ise buz dansı yaptı. Önce sahalarımızı Avrupa standartlarına getirelim, ondan sonra marka değerinden bahsedelim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder