Selin Çakar ‘İçerde’
HABERİ PAYLAŞ

‘İçerde’

Haberin Devamı


Yusuf Müdür ve Celal Duman… Dün akşam Show Tv ekranında seyircisiyle buluşan ‘İçerde’ dizisinin iki aykırı karakteri.

Dizinin ilk bölümünü izlerken Yusuf Müdür’ün Sarp’a çık anlamında eliyle yaptığı hareket, Celal Duman’ın ise gülüşü diziye dair aklıma kazınan iki nokta oldu. Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu’nun oyunculuğu üzerine yorum yapmak beni fersah fersah aşar ama ikisi de tek kelimeyle ‘muhteşem’diler.

Çağatay Ulusoy’un imajına bayıldım. Uzun saçlardan kurtulmuş, hafiflemiş ve tam anlamıyla ‘Sarp’ olmuştu. Birkaç noktada gözüme batan şeyler olduysa da genel anlamda karakterin hakkını verdiğini düşünüyorum. Adını Feriha Koydum acemilik dönemiydi. Medcezir izlemeyen azınlıktayım ama yine de zaman zaman göz attığım oluyordu. Ama Çağatay Ulusoy’un akıp gittiği iş ‘İçerde’ olmuş. Görüntüsü de dahil olmak üzere en çok oturduğu karakter bence ‘Sarp’. Fanlar beni parçalamayacaksa Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya uyumunu çok da sevemediğim için izlememiştim Medcezir’i. Oysa dün akşam Sarp(Çağatay Ulusoy) ve Melek(Bensu Soral) karşı karşıya geldiklerinde ‘işte budur’ dediğimi itiraf etmeliyim.

Dizide gözüme batan sahnelerden biri Eylem (Damla Colbay) ve Sarp’ın anneye sürpriz yapıp restorana geldikleri sahneydi. Damla Colbay’ı ‘Hayat Mucizelere Gebe’ dizisinden tanıyoruz. Hande Ataizi’nin kızını canlandırmıştı. Belli ki burada da Sarp’a umutsuz aşk besleyen bir karaktere hayat veriyor. Restorandaki sahnede konuşma tarzı ve vücut hareketlerini abartılı bulduğumu söylemeliyim. Konuşurken kelimelerin üzerine gereğinden fazla bastığını hissettirdi bana. Mimiklerin gereğinden fazla kullanılması, çok keskin tonlamalar dizi izlerken bir seyirci olarak benim gözümü rahatsız ediyor. Daha sakin ama karakterin üzerinde eriyip giden tepkiler ‘karakteri’ daha izlenir kılıyor.

Gönlümde yer eden bir diğer karakter ise Yıldıray Şahinler’in canlandırdığı ‘Alyanak’ oldu. Başarılı oyuncuyu böylesi bir karakterle izlemek oldukça keyifliydi.

Dizinin son sahnesinde ise “Biliyordum! Biliyordum!” diye çığlıklar atmak istedim. Ne zaman mı? Yusuf Müdür ve Sarp kucaklaştığında. Duygulandım. Gözlerim falan doldu. Tabii Sarp, öz kardeşiyle savaştığını bilmeden çarpışacak Celal Duman’ın evlat diye seslendiği Mert ile…

‘İçerde’ Pazartesi akşamı için listeme yazıldı… Hepimize keyifli seyirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder