Osman Şenher İki müthiş yetenek
HABERİ PAYLAŞ

İki müthiş yetenek

Haberin Devamı

Milli Takımımız, dün gece Honduras maçıyla Guus Hiddink döneminin ilk maçında galip geldi. Honduras güçsüz bir takım. Fazla zorlanmadan, rakibe gol pozisyonu vermeden elimizi kolumuzu sallayarak rahat bir galibiyet aldık. Hava soğuk da olsa tribünlerde yine 20 bin seyirci vardı.
Arda Turan’la, Emre Belözoğlu’nun futbolunu avuçlarının içi patlayıncaya kadar alkışladılar. Bu futbolcular müthiş yetenekli. Arda ilk yarıda istediği zaman oyunu hızlandırdı, istediği zaman yavaşlattı.
Önce Mehmet Aurelio’nun kafasına “al da at” diye top gönderdi. Aurelio golü atamayınca bu sefer Emre Güngör’e harika bir top attı. Galatasaray’da forma şansı bulamasa da dün gece çok iyi olan Emre Güngör bu topu rahatlıkla ağlara gönderdi. İlk yarı Arda’nın resitaliyle geçti, ikinci yarı sazı Emre Belözoğlu eline aldı.
Emre şahane bir futbolcu. Arda ile ikisini ister çim sahada, ister toprak sahada, nerede oynarlarsa oynasınlar, gider seyrederim, alkışlarım. Defanta Servet, Emre Güngör, Sabri ve Caner’e fazla iş düşmedi, hiç zorlanmadılar. Kalede Volkan Demirel bile hayatının en rahat maçını sergilemiştir.
Mehmet Aurelio, 11 ay sonra milli formayı giydi, eski gücünde olmamasına rağmen gene de iyi mücadele etti. Mevlüt ve Tuncay Şanlı ikisi de çok gayretliydi.
Hamit ise golü atmasına rağmen şu an hazır değil. Sonuçta; hazırlık maçı da olsa yine de oynanan futboldan keyif aldım. Dün gecenin en çirkin olayı Beşiktaş lehine tezahürat yapıp Fenerbahçe’ye küfür eden taraftarlardı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder