Dr. Haydar Dümen İlgisini çekmeye çalışın
HABERİ PAYLAŞ

İlgisini çekmeye çalışın

Haberin Devamı

Evlilikler yıllar içinde zamana yenik düşüyor. Heyecanlar azalıyor, cinsellik monotonlaşıyor. Eşler bu sorunu çözmek yerine birbirinden uzaklaşıyor. Hanımlar, harekete geçin, erkeği küstürmemek lazım. Kadın kendine bakmalı, giyimiyle kuşamıyla eşinin ilgisini üzerinde tutmalı...

BÖYLE SORU YOK!

Neden benimki sertleşmedi?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girecekken penisim bir türlü sertleşmedi. Şimdi mastürbasyon yaparken yine sertleşme sorunu oluyor. Ne yapacağım?

CEVAP

ordun onu değerli okurum. Hemen ona 10 gün tatil vereceksin. Canının çekeceği ortamlara gitmeyeceksin.

Bir süre televizyonlarda, gözleri süper boyalı, kaşları kömür karası, bakışları gizemli dilberleri görmezden geleceksin. Yolda yürürken sağa savurduğu kalçasını unutup zamanında sola çekmediği için sendeleyelerin de arkasına takılmayacaksın.

Bir kaldırımda giderken karşı kaldırımdan sana doğru gelen, renk konusunda ressamlara taş çıkartan saçları boyalı kızla karşılaşmak için o kaldırımdan bu kaldırıma atlayan kaldırım sincabı olmayacaksın! Bu saydıklarıma uyarsan kamptan gelmiş sporcular gibi dinamik bir organ kazanacaksın

Kız arkadaşım bayılıverdim

25 yaşındayım, 3 aydır kız arkadaşım var. Hiç yakınlaşmamıştık, geçen gece ilk kez birlikte olmak istedik ama kız arkadaşım acıdan bayıldı. Penisim büyük, farkındayım ama bana yazık değil mi?

CEVAP

Çok yazık değerli okurum, ben önce şu bayılmayı huy edinmiş kıza birkaç şey söyleyeyim. Üstelik her türlü riski göze almış, ne olmuş büyükmüş!

İyi de sen erkeğin halini düşün. Arkadaşları arasında boy konusunda farka fark attıran okurumu ne duruma düşürdün!!! Tam ağzına götürürken elindeki horoz şekerini yere düşürdün!!! Umutları üzerine kar yağdırdın. Bu çocuk ne yapsın?

Ya ikincide de bayılırsa diye almıştır bir korku ve kuşku, hayalini karabasana dönüştürdün. Değerli okurum, malı görmeden, alıcıya kaliteyi göstermeden satıcı ya da adakçı olma. Onca gayret, sadece gözlerine nimet olmuş. Demek ki büyüklük matah bir şey değilmiş.

İlişkiye girince cinsel organım ağrıyor

İlişkiye girdikten sonra cinsel organım ağrıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, dünyada bilinmeyen onca şey varken “Hadi bizi bil ve bul” diye nanik yapıyorlar! Seninkisi o bilinmeyenlerin içinde kaldı, ben nasıl çözeyim? Şimdiden bu yanıtıma şamatayla başladım, bazı okurlarım bunu bilmezler ve söylediklerimi gerçek sanırlar. Bu söylediklerim okurumla benim aramdadır. Üstelik kendisi biraz evhamlıdır. Laf kalabalığına getireyim de aklını yemesin diye biraz ortada at oynattım. Okurum, sen kaç yaşındasın bakayım? Mecbur değilsen girmeyiver şu ilişki dediğin macerana. Burada keselim, ben sormaya başlarsam afete yakalanmış garibana dönersin.

Penisim büyümezse ne olur?

16 yaşındayım. Penisim küçük. Ya büyümezse ne yaparım? Evlenince ya da sevgilimin yanında ne yapacağım?

CEVAP

Değerli çocuğum, küçüğün ölçüsü ne yavrum? Kaç santim, onu yaz. Kıllanmaların başladıysa, yumurtaların yerindeyse tedirgin olma. Kilo alma, spor yap. Ama çok kuşkuluysan ailen seni bir uzmana götürsün.

Kanamanın nedeni nedir?

20 yaşında kızım. 2 kez ilişkiye girdim, ikisinde de benden çok kan geldi. Acaba kanamanın çok olmasının nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, belirli bir sebebi yok, bundan korkmayın. Genelde ilk ilişkiden sonra genelde 1-2 gün cinselliği yaşamamak daha iyi oluyor. Aynı şekilde sen de 3 gün ilişkiye girme. Partnerinin de bu konuda rolü var. Önlemler alabilir, 5’inci, 10’uncu ilişkilerde de kanama sürerse bir jinekoloğa gitmen gerekir.

Kocamın ilgisini çekemiyorum

35 yaşında kadınım, kocam benden 4 yaş büyük. Eşimin ilgisi çok azaldı. Her gün sırtını dönüp yatıyor. İlişkiye girmek istediğim zaman reddediyor. Kocamın ilgisini çekmek için ne yapmalıyım? Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, ilişkiniz monotonlaşmış. Renklendirmek elinde. Eşinin fiziksel sorunu yoksa onu yeniden keşfet. Haftada 1-2 kez çok renkli, biraz erotik giysiler giy. Az müzik, loş oda, belki birkaç ayna işine yarayabilir.

Başarılı olamıyorum

20 yaşındayım. Bugüne kadar hiç cinsel deneyimim olmadı. Ne zaman kendimi cinsellik için hazır hissetsem bir türlü başarılı olamıyorum. Acaba bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, anlattıkların doğaldır. Çok gençsin. Cinselliğin konusunda en ufak kuşkun olmasın, kendini fazla yargılama, hesap sorma. Uygun ortam ve uygun zamanda her şey düzelecektir. Kız arkadaşın olsa ve romantik flört etseniz ne güzel olur.

Rüyamda kimseyi görmüyorum

17 yaşındayım. Ben ergenliğe girdiğimden beri rüyamda hiç kimseyle ilişkiye girmedim. Bunun nedenini açıklar mısınız?

CEVAP

Değerli yavrum, bedenin iştahı açılmış da bu iştah rüyalarında seni harekete geçirecek kadar kabarmamış. Biraz bekle, bir dalga gelecek ki ardı arkası kesilmeyecek. Hem canım, günün birinde gerçeği önünde dururken rüyanın sanal aleminde dolaşmayı özlemene şimdilik gerek yok. Çünkü sapasağlam bir delikanlısın.

Gebe kalmış olabilir miyim?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Yanlışlıkla içime boşaldı. Korunmak için iki tane ilaç kullandım. Adet dönemim yeni bitmişti. Acaba hamile kalma gibi bir ihtimal olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, çok büyük olasılıkla hamile kalmadın. Hadi bakalım, bu defa affa uğradın. Gelecek sefere çok dikkatli ol.

Cinsel organım çok küçük

38 yaşındayım, evliyim. İlişkiye çok aç biriyim ama erken boşalıyorum. İlişkiden sonra öyle nefret ediyorum ki ikinciyi istemiyorum. Bir de penisim küçük. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var. Tedavi olursun, hiç derdin kalmaz.

İlgimi kaybettim

18 yaşındayım. Şu ana kadar çok kızla birlikte oldum. Ne olduysa birkaç aydır cinsel ilişkiye karşı hiç ilgim yok. İsteğim yok oldu. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, perhize devam. Romantizmi, yaşının gerektiği duygusallığı bir tarafa atıp aç kurtlar gibi yemekten bıkarcasına tatlı yersen böyle olur. Yapacak tek şey diyete girmek. Zamanla her şey yerine oturacak. Senin de bir sevgilin olsun.

Hep boşalmak istiyorum

24 yaşındayım. Sürekli boşalmak istiyorum ama olmuyor. Acaba bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Sevgili okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin bir çözüm için bir üroloji uzmanından bilgi al. Organik bir sorun yoksa daha ileriki dönemlerde uzmandan psikolojik destek alırsın.

Sertleşince başım dönüyor

22 yaşındayım. Penisim biraz büyük. İlişkiye girmek istediğim kadınlar rahatsız olduklarını söylüyorlar. Ereksiyon çok uzun sürüyor ve bu sırada başım dönüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, durumu böyle idare edeceksin. Baş dönmesi penise gelen kanla ilgili olabilir. Büyük penis cinsel birleşmelerde kadını zorlar. Evlendiğinde ve kendine uygun bir eş bulduğunda idareli kullanmayı öğren.

Kan geldi

Sevgilimle 1 yıldır çıkıyoruz ve ona çok güveniyorum. 9-10 yaşlarındayken bisikletten düşmüş, vajinasından birkaç damla kan gelmiş. Sizce kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Hayır, bozulmadı sevgili okurum.

GÜNÜN SÖZÜ

Rüyalara umut bağlamak kanatsız uçmayı düşlemek gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder