Mehmet Coşkundeniz İlişkiniz bitiyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiniz bitiyor mu?

Haberin Devamı

1 - KAÇIYOR

Buluşmaktan kaçıyor, konuşmaktan kaçıyor, hatta sevişmekten kaçıyor. Siz "Neyin var?" diye sordukça işini, ailesini, yaşadığı olumsuz şeyleri bahane ediyor ama kaçmaya devam ediyor. Anlayın ki o sizden kaçıyor.

2 - CANI ÇOK SIKKIN

Hayır, canını işyerindeki amiri, en yakın arkadaşının attığı kazık, okulda istediği notu vermeyen kendisine takmış hocası sıkmıyor. Bu ilişkiden dolayı canı sıkkın. Son zamanlarda hep suratı asık, hep bir bezmişlik, hep bir bitkinlik…

3 - ÖPMEYİ GEÇTİK, DOKUNMUYOR

Siz ona dokunmak için yeltenmedikçe elini bile uzatmıyor. Uzun öpüşmeler yerine dudağınıza bir busecik konduruyor. Sokakta yürürken sarmaş dolaş olmayı geçtim, kol kola olmaktan bile kaçınıyor. Bir çeşit tükenmişlik sendromu işte.

4 - DİNLEMİYOR, ANLATMIYOR

Sohbet mohbet kalmadı. Buluştuğunuzda susuyor, susuyor... Kendisi anlatmadığı gibi sizin anlattıklarınızla da ilgilenmiyor. Hatta dinlemiyor. Suskunluk içinde uzaklara dalıp gidiyor. Evet, evet… Gidiyor gönlünüzün efendisi.

5 - ASABİYİM BEN

Eskiden de tartışırdınız ama bu aralar biraz dozu arttı sanki... Hatta sudan sebeplerden dolayı tartışmalar çıkıyor. Peki, bu tartışmaların sonunda kapıyı da vurup çıkıyor mu? Hah, işte bunlar bahane. O, son kez o kapıdan çıkmak istiyor aslında.

6 - AYRILIKLARIN ŞAİRİ

Tamam, sohbet etmiyor da, arada bir konuştuğunda da ortak tanıdığınız çiftler için, “Duydun mu, Ali ile Ayşe de ayrılmış” diye konuya giriyor artık. Eh biraz da melankoliye bağladı son günlerde. Şiir şarkı falan…

7 - HOBİLERE DÖNÜŞ

Sizin pek hoşlanmadığınız ya da sizinle zaman geçirmek için ilgilenmekten vazgeçtiği hobileri var ya… Ne olduysa birden onlara geri döndü. “Ne olduysa” dediğime bakmayın, ne olduğunu biliyorum ben. Sizin de bilmenizi istiyorum o kadar.

8 - PLANSIZ, HESAPSIZ

Bir gün sonrası için bile artık plan yapmıyor. “Tatile ne zaman gidelim?” dediğinizde, “bakarız” diye geçiştiriyor. Hele kendi geleceğinizle ilgili asla ve de kat’a konuşmuyor. Kuş kanatlarını açtı, yuvadan uçuyor hanımlar, beyler.

9 - ALDIRMA DELİ GÖNLÜM

Bir aldırmazlık, umursamazlık, bir vurdumduymazlık, boşvermişlik, bir ‘adam sen decilik’... Dünya yıkılsa umurunda değil. Çünkü mutsuz. Bu ilişkinin içinde kendini hapsedilmiş gibi hissediyor. “Bitsin bu işkence” diyor.

10 - KÖTÜ DAVRANIŞLAR

Eskisi gibi nazik, ilgili değil. Mesajlar falan hak getire, başkalarının yanında tartışmalar gırla... Kopmuş gitmiş bu insan arkadaşlar. Daha fazla zorlamayın, kendinizi ezdirmeyin, o söyleyemiyor işte. Siz, “bitti” deyip, gönderiverin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder