Dr. Haydar Dümen İlişkiye gölge düşmesin
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiye gölge düşmesin

Haberin Devamı

Cinselliği yaşarken her iki tarafın da hazır olması gerekiyor ki mutluluk hayatın her alanına yansısın. Eğer kadın ya da erkeğin ilişki için tereddütleri ya da şüphesi varsa olmaz. Birbirinizi sevin ve güvenin. İlişkinin temelini saygı ve güven oluşturur. Sevginize gölge düşürmeyin...

BÖYLE SORU YOK!

Evlenince acemilik çeker miyim?

25 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim. Acaba evlendiğim zaman acemilik çeker miyim?

CEVAP

Tabii çekersin değerli okurum, diyelim ki evde yalnızsın, eşin ailesine el öpmeye gitti. Yemek yapacaksın, tencereye önce su mu, yağ mı yoksa tuz mu koyacaksın? İşte önce buradan başlayacaksın.

İşin en önemlisi, tencerenin kulbundan elini yakmayacaksın. En basiti suyunu nasıl kullanacaksın? Tuzunu katmayı asla unutmayacaksın. Karabiberle tuzluğu birbirine karıştırmayacaksın.

Eşin eve döndü, masayı da sen hazırladın. O ne? Pilav dediğin yemek irmik helvası olmuş. Sütlaç yapmışsın ama yoğurda sadece şeker katmışsın.

Değerli okurum, ince esprilerle kabaca bunu diyorum. “Evlendiğim zaman acemilik çeker miyim?” soruna bundan daha iyi yanıt veremedim. Zaten senin bilemediğini ben nereden bileyim!!!”

Neden benimki sertleşmiyor?

18 yaşındayım daha önce 2 kez ilişkiye girdim, iyi geçti ama 3’üncü ilişkimde vajinaya giremeden sertleşme sona eriyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Vah vah değerli okurum, dünyan karardı desene. Bak sen şu hale. Parmak kadar organ sana kafa tuttu, emrini dinlemedi! “Ben risk faktörleri taşıyan, ucu görünmeyen inlere girmem” dedi.

Oysa o sana esir olmalıydı! Kalk-yat, uzan, selam dur, diz çök nerede bu pazarın lahanaları ya da salatalık turşuları? Bu ustaya bu hizmet çok bile. Aklıma geldi, geçen gün çiğköfte yerken acılıydı. Organa sordun mu? İznin var mı dedin mi?

Bak işte etme bulma dünyası bu. Sen ona ve partnerine saygı duymazsan “Benden bu kadar” der, hüzün dolu bir görüntüyle sanki yere düştü düşecek sallanmaya başlar!!! Tüm bunlara şaşma, bunlar doğanın oyunu ve de kuralı. Ne yapıyorsa doğru yapıyordur ama sen mutlaka kendi doğrunu bul.

Hemen süngüm düşüyor

37 yaşındayım, 5 yıldır karşı cinsle ilişkiye girmedim. Ne zaman bir kadınla yakınlaşsam sertleşme olmuyor, benim süngüm düşüyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Evleneceksin değerli okurum, oyunu kuralına göre oynayacaksın. Bu konuda ciddi hedeflerin olacak. Çoluk çocuk doğacak, okula gidecekler, hayata atılıp evlenecekler.

Sen de dünyaya niye geldiğini bugünden başlayarak sorgulayacaksın. Doğa her canlıya karşı cinsi oyuncak, eğlence ve zevk malzemesi olarak seçmedi. Sende sertleşme olmamış doğanın umurunda mı? Ama birkaç kuşak hiç çocuk olmasa bak bakalım dünyanın çivisi nasıl yerinden çıkacak?

Ve hayat çölde nehir aramaya dönecek. Yardım!!! Evet, biraz geç kaldın, acele et, 2 yıl içinde evlen. Sorun yaşarsan ben devredeyim hemen. Yüzde 100 çözüm sana, 2 çocuk da hediyem olacak bunu unutma.

Günde 3 kere mastürbasyon yapıyorum ama...

18 yaşındayım. Geçen gün mastürbasyon yaparkan hafif bir sıvı geldi. Günde 3 defa mastürbasyon yapıyor, kendimi alıkoyamıyorum. Hâlâ yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yap çocuğum, hiç bırakma!!! Günün birinde beton direklerin içeriden zedelensin. Yani duygular mastürbasyona yönelsin.

Senin kadına karşı hazırlıklı binan çöksün. Sen de kalk “Hocam ne yapayım?” diye sor. Ne yapacaksın? Aşınmayı korunmak için haftada 2’ye ineceksin. Tabii ki rahat edeceksin.

Kızlık zarım bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla tam ilişkiye girmedik ama benden bayağı kan geldi. Kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sanıyorum zar bozuldu sevgili okurum.

Artık dayanamadım

19 yaşındayım. Kız arkadaşım hep ilişkiye girmek istiyordu. Ben de sürekli bir mazaret buluyordum. Ama dayanamadım. Kızdan kan geldi. Yapacak bir şey var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı gitmiş. Bu bağlamda ne yapılacaksa yapılacak. Olayı kabullenecek, sineye çekeceksin. Sanıyorum kız seni bu amaç için kullanmış. Sonunda ne kadar sorun yaratır bilmem. Bu işten en az zararla kurtulursan ona dua et. Bir daha bu olayı denemeyin. Çünkü çok riskli.

İrademe yenik düşüyorum

18 yaşındayım. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama içimden ilişkiye girmek geçiyor. Bir daha mastürbasyon yapmayacağıma söz veriyorum ama yapamıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli çocuk, mastürbasyon yap ama azalt. Dersinin başına geç. Otur, oku, ezberle. 15 gün sonra seni arayacağım. İki şiiri ezbere okuyacaksın. Yoksa hakkımı helal etmem.

Orgazm olunca ağrı oluyor

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Kız arkadaşım orgazm olunca vajinasında yanma ve ağrı olduğunu söylüyor. Dokunsam bile acı çekiyor. Sizce neden böyle oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım tahrişten. Ona özen gösterin. Bir süre perhize girin. Kız arkadaşın antibiyotikli pomatlar sürebilir.

Ayrıca kayganlaştırıcı maddeler de var. Bunlardan birini ya da tümünü ayrı ayrı denerseniz olay sonradan düzelir diye düşünüyorum.

Başım ağrıyor

18 yaşındayım, penisim 19 santim. Sizce yaşıma göre normal mi? Bir de mastürbasyon yapınca başım ağrıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Mastürbasyon sonrası baş ağrın kas kasılmalarıyla ilgili. Mastürbasyondan yarım saat önce baş ağrısı haplarından birini kullanabilirsin. Ağrılar sürerse bir doktora git.

Hemen boşalıyorum

30 yaşındayım ve 5 ay sonra evleneceğim. İlişkiye girer girmez boşalıyorum ve isteğim azalıyor. Bu durum eşimi rahatsız eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde her şeye alışacaksın. Umuyorum, istediğin mutluluğa ulaşacaksın.

Olabilir, erken boşalman devam ederse, evlilikten birkaç ay sonra buna bir çare ararız, kesinlikle de buluruz. Şimdilik keyfine bak. Orta tempoda kuracağın bir yolda en aza 50 yılda seni yarı yolda komaz.

Fena kokuyor

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapıp boşalınca burnuma acayip bir koku geliyor. Çok iğreniyorum. Acaba bu bir sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, bu meniden gelen koku olabilir. Meninin kendine özel bir kokusu vardır. Erkekler için pek iç açıcı değildir. Öyle anlaşılıyor ki senin koku alma duygun çok hassas.

Partnerimin canı çok yanıyor

20 yaşındayım. Partnerim henüz 18 yaşında. İkimiz de çok istekliyiz. Ama partnerimin canı çok yanıyor diye vajinasına dokunamıyorum. Kız arkadaşım hâlâ bakire. Neden bu kadar çok canı yanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, kız 18 yaşında taze bir fidan. Anladığım kadarıyla evliliğin koşulları henüz yok. Olsa da bana sadece bilgi açısından sorsanız ben bu yaşta evliliğinize olur demem.

Sen istiyorsun ki partnerinle her şeyi yap bitir, gerisi Allah kerim. Peki kızın canı yanıyorsa ne yapalım? Ben bu soruyu duymamış olayım. Sevgilerimle.

Eşimin vajinası genişledi

4 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Eşimin vajinası genişledi. İkimiz de zevk alamıyoruz. Ben şüpheye düştüm. Bir kadının cinsel organı niye genişler? Tedavisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, neden şüpheye düştün ki? Sanki doğumdan sonra kadının gitti, başkalarıyla birleşmeler yaptı, vajinasını genişletti. Bu kadar saçma düşüncelere ayıp yahu diyorum.

O senin eşin. Çok rahatsızsan daraltma ameliyatı yaptırırsınız. Değerli okurum, evliliğe gölge düşürme.

GÜNÜN SÖZÜ

Kaygının umutla düello yaptığı durumlarda her yeni yıl umudun sırtını sıvazlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder