Spor İlk derbi heyecanı

İlk derbi heyecanı

Paylaş
İlk derbi heyecanı

Galatasaray ile Beşiktaş arasında yarın yapılacak derbi maçında bazı oyuncular, formalarını giydikleri takımlarda ilk kez ezeli rekabet heyecanı yaşayacak

Galatasaray’da yeni transferlerden Pino, Insua, Cana, Çağlar Birinci, Ali Turan, Mehmet Batdal, Musa Çağıran ile genç kaleci Emirhan Ergün, daha önce sarı-kırmızılı formayla Beşiktaş’a karşı sahaya çıkmadı.

Kadro dışı bırakılan Misimovic ile cezalı Serdar Özkan’ın yanı sıra daha önceki yıllarda oynama şansı bulamayan Ufuk Ceylan, Gökhan Zan ve Serkan Kurtuluş da Galatasaray-Beşiktaş rekabetinde forma giymedi.

Beşiktaş’ta ise yeni transferlerden Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm, Guti, Hilbert, Aurelio ve Fatih Tekke, görev verilmesi halinde ilk kez Galatasaray’a karşı Beşiktaş formasıyla sahaya çıkacak.

Siyah-beyazlı takımda ayrıca, sakatlığı bulunan Quaresma’nın yanı sıra Rıdvan Şimşek, Erhan Güven, Onur Bayramoğlu, Necip Uysal ve Ali Kuçik de daha önceki yıllarda Galatasaray’a karşı oynamadı.

Bu arada, Ali Sami yen Stadı’ndaki son derbide, Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi ile Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, ezeli rekabette teknik adam olarak ilk kez rakip olacak.

Haberin Devamı