Ekonomi İnternette borsa eğitimi, Borfin'de...

İnternette borsa eğitimi, Borfin'de...

Paylaş
İnternette borsa eğitimi, Borfin'de...

İnternette borsa eğitimi, Borfin'de...

Borsa, finans, ekonomi ve sermaye piyasaları üzerine web tabanlı uygulamalı eğitimler vermek amacı ile kurulan Borfin (Borsa Finans Ekonomi Uygulamalı Eğitim Merkezi), web tabanlı eğitimlere başlıyor. Merkez, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, her eğitim için ayrı bir analiz paketini eğitim boyunca kullanıcılara sunuyor

Haberin Devamı

Uygulamalı olarak yapılacak web tabanlı her eğitim, web tabanlı ayrı bir programla desteklenecek. Eğitime katılmaksızın programı almak isteyenler abonelik ücretini yatırarak hemen kullanmaya başlayabilecekler. Eğitimler, video anlatımı ve doküman destekli olarak verilecek. Borfin ilk eğitimlerini, temel analiz ve borsa üzerine yaptığı eğitimler ve çalışmalar ile herkesin tanıdığı Dr. Yaşar Erdinç’le başlatıyor.

1 Şubat’ta başlayacak eğitimlerde; Yaşar Erdinç iki ayrı temel analiz eğitimi ile borsa şirketlerinin temel analizlerinin, nasıl ve hangi yöntemlerle yapılabiceğinin uygulamalı eğitimini verecek. Hisse senetlerinde temel analiz yapmayı hiç bilmiyorsanız, “uygulamalı temel analiz eğitimi”ne, hisse senetlerinde temel analiz yapmayı biliyorsanız “güncel temel analiz” derslerine katılabilirsiniz. Temel analizle hisse seçmeyi sağlayan “Fastweb Mali Analiz Programı” da eğitim boyunca ücretsiz. www.borfin.com.tr adresinden eğitim detaylarını öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğitim boyunca, Yaşar Erdinç tarafından hazırlanan videoları defalarca izleyebilir, yeni finansal göstergelere göre şirketlerin değerini hesaplayabilirsiniz. Geçmişte hangi fırsatları kaçırdığınızı, önünüzdeki fırsatların neler olduğunu, kârını paylaşan paylaşmayan şirketleri, bilanço makyajlarını bu eğitimlerde bulabileceksiniz.

Gerçek yatırımcı olup, borsa yatırımlarını en bilinçli şekilde yapmak isteyen; toplama, çıkarma, çarpma, bölme işlemlerini bilen herkes bu eğitimlere katılabilir.