Gündem İntihardan vazgeçti polisi aradı

İntihardan vazgeçti polisi aradı

Paylaş
İntihardan vazgeçti polisi aradı

Doğalgazı açıp intihar etmek isteyen üç çocuk babası, son anda vazgeçip polisi arayıp, "İntihardan vazgeçtim ne olur kurtarın beni" dedi

Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Kutlubey Sokak numara 4/13'te oturan Muharrem Polat (40), henüz belirlenemeyen bir nedenle intihar etmek istedi. Evli ve üç çocuk babası olan Muharrem Polat, evde kimsenin bulunmadığı bir anda doğalgazı açarak bir süre bekledi.

Kısa süre içinde zehirlenerek fenalaşan Polat, intihardan vazgeçerek cep telefonuyla 155 Polis İmdat'ı aradı. Polise telefonda 'İntihardan vazgeçtim ne olur kurtarın beni' diyen Polat, daha sonra yarı baygın halde kurtarılmayı bekledi.

İhbarı alan polis ekipleri kısa sürede olay yerine polis, ambulans, itfaiye ve doğalgaz görevlilerini sevk etti.

BAYGIN HALDE BULUNDU

Acil bir durum söz konusu olması nedeniyle polis ekipleri nöbetçi savcılığın iznini beklemeden itfaiyeyle birlikte kapıyı kırarak içeri girdi.

Elindeki cep telefonuyla yerde baygın halde yatan Polat, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa bindirilerek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen doğalgaz yetkilileri de her ihtimale karşı apartmanın doğalgaz ve elektriğini kesti. Apartman sakinlerinden olayla ilgili bilgi alan polis ekipleri, soruşturma başlatırken, özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen üç çocuk babası Polat'ın, büyük kızının daha önceden evden kaçtığı ve kızını bulmak için bazı televizyon programlarına çıkıp kızının bulunması için yardım istediği öğrenildi.

Ümit TÜRK/0İSTANBUL (DHA)