Gündem İstanbul'da açılışa üst düzey katılım

İstanbul'da açılışa üst düzey katılım

Paylaş
İstanbul'da açılışa üst düzey katılım

İstanbul'da bulunan Venezia Mega Outlet yepyeni özel alanı Çarşı Pazar’ın resmi açılışını gerçekleştirdi. Törene Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy’un ev sahipliğinde; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eyüp Sultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve İTO Başkanı Şekip Avdagiç katıldı.

Dünyaca ünlü markaların outlet mağazalarını İstanbul’un Avrupa Yakası’na taşıyan ve Venedik konsepti ile gondollarla alışveriş keyfi sunan Venezia Mega Outlet Alışveriş Merkezi’ nin yepyeni konsepti Venezia Çarşı Pazar ziyaretçileriyle buluşmaya hazır.

Haberin Devamı

Venezia Mega Outlet’te San Marco Meydanı’nın üst katında yer alan ve ticaretin kalbi olan Venezia Çarşı Pazar yöresel lezzetlerden aksesuara, elektronikten ev eşyasına kadar birbirinden çeşitli ve renkli ürünlerin uygun fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu çok özel bir konsept sunuyor. 16.000 m2’lik bir alanda kurulu olan Venezia Çarşı Pazar içerisinde bulunan 500 mağazasıyla geniş ürün yelpazesi seçenekleriyle hizmet veriyor.

Çarşı Pazar’ın açılışında konuşan Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy ‘’Gürsoy Grup olarak konut, alışveriş ve iş merkezleri, sanayi, restorasyon alanındaki 20 yıllık tecrübemizle İtalyan mimarisinin en güzel örneği olan ‘Venezia Mega Outlet’i 2015 yılında İstanbul’a kazandırdık. Venezia Çarşı Pazar projemizde şimdiden 250 girişimciyi iş sahibi yaparak büyük bir başarıya imza attık. Çeşitliliğin bol olduğu, uygun fiyatlı gıdadan hediyelik eşyaya, bijuteriden aksesuara, elektroniğe ve ev eşyasına kadar geniş bir yelpaze sunan Venezia Çarşı Pazar önemli bir sosyal sorumluluk üstlendi. Ticaretin kalbinin atacağı Venezia Çarşı Pazar hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

Haberin Devamı

Açılışa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise konuşmasında, "Yeni bir konseptle açılan Çarşı Pazar için Gürsoy Grup başkanımızı tebrik ediyorum. İstanbul’da bu Avm’ler için yeni bir soluk. Buraya gelen herkesin kendine uygun bir konsept bulacağını düşünüyorum.Büyükşehir de gereğini yapacak ve metromuz yıl sonunda yapımı tamamlanarak burasının daha da hareketlenmesini sağlayacak" şeklinde konuştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise yaptığı konuşmada “Burada güzel bir konsept ile açılan bu tarz mekanlar ile İstanbul’un turistler için daha fazla uğrak noktası olmasını ve ekonomimizin de bundan faydalanmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü markaların outlet mağazalarını İstanbul’un Avrupa Yakası’na taşıyan Venezia Mega Outlet Mapic Awards tarafından Dünya’nın en iyi 3 Outlet’inden biri seçilmişti.