Rauf Tamer İyi ki böyle
HABERİ PAYLAŞ

İyi ki böyle

Haberin Devamı

Bence HDP’yi kuru iftiradan Allah korudu... Meclisteki üç partinin fair-play grubuna iyi ki katılamayıp dışarıda kaldı... Yoksa, Başbakan, muhalefet liderlerine önemli bilgiler verirken, HDP, köstebeklikle suçlanabilirdi. Öyle şey yapmaz. Ama terör tırmanırken, HDP, sürekli şüphe ve şaibe altında kalabilirdi.

.........

Şimdi... Soru şu: Üç centilmenin arasına dördüncü olarak HDP de katılsın diyor musunuz hâlâ? Vallahi ısrarla davet gelse bile, HDP’nin yerinde olsam ben katılmam. Ne işim var? Öyle yapacağıma, kafayı işletir, siyaset üretir, kusur ve kabahatlerimden arınır, sistemin vazgeçilmez bir unsuru olurum.


Kürtlerle hiçbir problemimiz yok. Ne Suriye’deki Kürtlerle, ne Türkiye’deki Kürtlerle, ne de başka ülkelerdeki Kürtlerle... Problemimiz yok.. Hepsiyle kardeşiz. Bizim derdimiz sadece, bize kurşun sıkan, bize bombayla saldıran, bize tehdit savuran teröristlerle... Onların da Kürt olup olmadıklarını bilmiyoruz. Kürtseler de, ne yapalım? Ama Kürt Halkı’nın Temsilcisi oldukları nerden çıkıyor? IŞİD’in, Halifelik ilanına kalkışması gibi bir şey değil mi bu? Not: FETÖ’den dolayı tutuklananlar için nalıncı keseri yine şöyle çalışıyor: - “Bizimkiler” tutuksuz yargılansın. “Ötekiler” ise canları cehenneme. Anlaşılıyor. “Mâsumiyet” değil “Masuniyet Karinesi” bu...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder