Coşkun Türk Kağıttan kule
HABERİ PAYLAŞ

Kağıttan kule

Haberin Devamı

Türkiye’nin çoğu seni tutsa da, “kardeş” desteği alsan da gücün yoksa hava... Ankaragücü 15 gündür dolduruluyordu! Öyle bir hale geldiler ki sağlam temeller üzerine oturtulmuş bir kale olma yolunda giderlerken bir anda iskambil kağıdından kuleye döndürüldüler.
Üzerlerinde bu kadar baskı oluşturulmasa belki Fenerbahçe’den puan alacaklardı. Ancak kağıttan kule bir darbede devrildi, Fenerbahçe haftalardır yüksek streste oynadığı maçların en kolayını başkentte kazandı.
Fener 3-0 kazandı, ancak rakibini eze eze, atak üstüne atak geliştirerek bu skora ulaşmadı. Haftalardır yaptığı gibi savunmasını iyi kurdu, orta sahada top kazanma adına müthiş mücadele etti, rakibine boşluklar bırakmadı ve 2 kornerden bir de Cristian’ın uzaktan attığı gollerle çok çekindiği deplasmandan güle oynaya kazanarak ayrıldı.
Haftalardır iyi oynayan Mehmet Topuz’a attığı gol çok yakıştı. Haftalardır kötü oynayan Güiza nihayet (biraz da kaleci Serkan’ın hatasıyla) gol hasretini dindirdi. Volkan kalesinde yine duvar örerken rekora doğru gidiyor.
Sonuç; Fener en çok çekinilen maçlardan birini komplo teorisi üretenlerin bile beklemediği şekilde rahat kazandı. Haftaya Kadıköy’de iki ihtimal var. Ya düğün ya hüzün.
Ancak muhteşem taraftar desteği ve Bursa’nın Beşiktaş ile maçının olması nedeniyle Fener’in düğün hazırlığına başladığını söyleyebiliriz. Son olarak Ümit Özat’a bir çift sözüm var. Fener taraftarının gönlünde yeri bulunan eski kaptan yaptıklarıyla ve bir spor adamına yakışmayacak küfürleriyle çok sevimsiz oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder