Kansere karşı elma
Kansere karşı elma
29 Mart 2010 , Pazartesi 05:00
Düzenli elma yemenin kalın bağırsak diğer adıyla kolon kanseri riskini azalttığı ortaya çıktı. Kolon kanserine yakalanan kişilerin hastalanmadan önce çok az elma yediği belirlendi.
Haberin Devamı
Her gün bir elma yemek, kolon kanseri riskini yüzde 65 azaltıyor.
Diğer meyve ve sebzeler kolon kanserine karşı etkili olmadı. Elmanın kolon kanserinden korumasının nedeni, içinde çok yüksek miktarda bulunan ‘flavonoids’ adlı bir madde. P vitamini de denilen ‘flavonoids’ dokuları hasardan koruyup kanseri önlüyor.
BUNLARI DA OKUYUN
- Tek gecede kişiliği komple değişti: Gece yatanla sabah kalkan aynı kişi değil! 18 ay sonra şok eden gerçek ortaya çıktı, meğer o yüzdenmiş!
- Uzmanı açıkladı: Alerjik reaksiyonlar gün geçtikçe artıyor
- Kadınlara parmak ısırtacak 10 öneri! Onları baştan çıkarmak sizin elinizde
- Uzmanı uyardı: Baş ağrısı ve halsizlik belirtilerine dikkat! En çok orta yaşlı kadınları etkiliyor
- O ildekiler maskesiz dışarı çıkmasın! 2,5 mikronun altında kalan partiküller kana karışıp çeşitli sağlık risklerine neden oluyor!