Kanserle savaşta 'kırmızı' gücü
Kırmızı renk pigmentine sahip besinler, kanserle savaşta önemli bir rol oynuyor
05 Nisan 2010 , Pazartesi 05:00
Uzmanlar açıkladı: Sebze ve meyvelerin kanserden koruyucu etkisi doğal olarak yetiştikleri dönemde daha fazladır. Bu nedenle besinler en bol ve en ucuz olduğu dönemde sıklıkla tüketilmelidir.
Haberin Devamı
Kırmızı ve siyah renkli meyve ile sebzeler kansere karşı etkilidir. Çünkü bu renk pigmentine sahip besinlerin kanserle savaşım gücü çok yüksektir.
Kışın karnabahar, kara lahana, kırmızı lahana; yazın ise en çok domates tüketilmelidir.
BUNLARI DA OKUYUN
- Tek gecede kişiliği komple değişti: Gece yatanla sabah kalkan aynı kişi değil! 18 ay sonra şok eden gerçek ortaya çıktı, meğer o yüzdenmiş!
- Uzmanı açıkladı: Alerjik reaksiyonlar gün geçtikçe artıyor
- Kadınlara parmak ısırtacak 10 öneri! Onları baştan çıkarmak sizin elinizde
- Uzmanı uyardı: Baş ağrısı ve halsizlik belirtilerine dikkat! En çok orta yaşlı kadınları etkiliyor
- O ildekiler maskesiz dışarı çıkmasın! 2,5 mikronun altında kalan partiküller kana karışıp çeşitli sağlık risklerine neden oluyor!