Gündem Kapıcı çatışması kanlı bitti

Kapıcı çatışması kanlı bitti

Paylaş
Kapıcı çatışması kanlı bitti

Kapıcı çatışması kanlı bitti

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi’ndeki bir sitede kapıcı yüzünden iki grup arasında çıkan ve 11 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgada, durumu ağır olan 60 yaşındaki Mehmet Sıddık Araç tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Merkez Nilüfer İlçesine bağlı Altınşehir Mahallesi Çağatay Sitesi’nde göreve yeni gelen yönetici Yılmaz Kağanoğlu’nun, görevi devraldığı komşusu olan Veli Özkan tarafından işten çıkartılan kapıcı Zeki Dinçer’i tekrar işe başlatması, sitede gerginliğe neden oldu. 10 Temmuz gecesi iddiaya göre Veli Özkan, çocukları ve arkadaşları zorla evinden çıkardıkları kapıcı Zeki Dinçer’i site önünde dövdüler.

Apartman sakinlerininde karıştığı, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 11 kişi yaralandı. Olay sonrası Veli Özkan’ın da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Yaralılardan durumları ağır olduğu için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen işçi emeklisi 6 çocuk babası Mehmet Sıddık Araç doktorların tüm müdahalesine rağmen dün yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberin Devamı

DHA