Ekonomi Kartal'da deniz manzaralı lüks daireler

Kartal'da deniz manzaralı lüks daireler

Paylaş
Kartal'da deniz manzaralı lüks daireler

Adalar manzaralı ‘Park 34’te 2+1 daireler 485 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

Demir Yapı Organizasyon - Hak Yapı - İsmail Demirtaş Beton ortaklığı, Kartal’da ‘Park 34’ projesini inşa etti. Yaşamın başladığı projede sınırlı sayıda satılık daire kaldı. Fiyatları 485 bin liradan başlıyor.

PEŞİN ÖDEMEDE YÜZDE 10 İNDİRİM


Park 34’te ev sahibi olmak isteyenler için 60 aya ‘0’ faiz fırsatı sunuluyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Park 34 daireleri Fransız balkonlu 2+1 ve 3+1 dubleks tipinde. Evler Marmara Denizi ve Adalar manzaralı. Park 34, 34 katlı tek bloktan oluşuyor. Toplamda 194 daire var. Bu dairelerin büyüklükleri 78 ile 157 metrekare arasında değişiyor.

ZENGİN SOSYAL ALANLAR


Park 34’te; ısıtmalı yüzme havuzu, spor sahası, çocuk oyun alanları, kameriyeler, sauna, buhar odası, cadde mağazaları ve 3 katlı otopark bulunuyor. Ayrıca projenin 34’üncü katında ise fitness salonu, kafeterya ve cep sineması var.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARININ ÖNÜNDE


Park 34, toplu ulaşım araçlarının önünde yer alıyor. Pendik, Kartal ve sahil yollarının kesişiminde yükselen Park 34; metroya ve E-5 Otoyolu’na 1 kilometre, sahil yoluna 750 metre, Kartal Marina’ya 1 kilometre, Pendik Marina ve İDO’ya 3 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 7 kilometre mesafede yer alıyor.

Haberin Devamı