Bilgehan Can Kartal zirveye kondu
HABERİ PAYLAŞ

Kartal zirveye kondu

Haberin Devamı

Beşiktaş, kafasını kullandı, Fener'in Başakşehir'e çelme attığı (1-0) haftada, Cenk, Babel ve Marcelo'nun kafayla, Quaresma'nın da penaltıdan attığı gollerle 4-1 yenip, zirvenin yeni hakimi (17 hafta sonra) oldu.

Kara Kartal, Süper Lig'in ilk haftasında da Alanyaspor'u yine 4-1 yenip, ilk haftayı lider kapatmıştı.

Gecenin yıldızı Ricardo Quaresma'ydı. 10 üzerinden 10 puan aldı. Gollerin hazırlayıcısı oldu, penaltı vuruşunda da klasını gösterdi.

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın Osmanlıspor'u 2-0 yendiği maçta, oyundan alındığı için eldivenlerini çıkarıp, tepki olarak, Şenol Güneş'in önüne fırlatan Quaresma, bu sefer golden sonra hocasına koştu, sarıldı.

Koklaştılar, barıştılar...

Hiç şüphe yok, Quaresma oynadığında tam oynuyor. Süper Lig'de onun klasında başka biri daha yok. Fenerbahçeli Lens de iyi ama yine de Quaresma'nın kalitesinde değil.

BÖYLE PENALTI OLUR MU?

Babel klas bir gole imza attı. İlk golüydü. Ama golden sonra ortalarda yoktu. Cenk'in de sakatlanıp çıktığı maçta, forvette daha fazla inisiyatif alması gerekiyordu.

4-1'e rağmen net olarak forvete takviye şart. Bu durum çok fazla böyle gitmez.

Taraftarın sevgilisi Demba Ba'nın geri dönme ihtimali var.

Buna kimin itirazı olabilir ki?

4.2 milyon euroluk Mitrovic ilk kez forma giydi. Sırıtmadı, stoperde faydalı olacağını düşünüyorum.

Alanya'nın kazandığı penaltı, penaltı değildi.

Fabri çok temiz bir şekilde topa müdahale etti, kendini atan Guerrier'in ikinci sarı karttan atılması gerekiyordu, hakem 'penaltı' dedi, herkesi şaşırttı. Son şampiyon şimdi yeniden zirvede.

Haydi hayırlısı...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder