Osman Şenher Keita'nın 5 dakikası
HABERİ PAYLAŞ

Keita'nın 5 dakikası

Galatasaray, Eskişehir mağlubiyetinden sonra kazanmaya mecbur olduğu Ankaragücü maçından zorlanmadan 3 puan aldı. Artık iyi futbol, güzel futbol gibi lafları söylemeyeceğiz. Çünkü puan almak, maç kazanmak her takım için zorlaştı.

Dün gece Ali Sami Yen Stadı’nda mükemmel bir taraftar vardı. Galatasaray takımı yıldızlar topluluğu. Teknik direktör desen dünya çapında. 3 de gol atmışsın... Ama unutulmaması gerekir ki bu Galatasaray’ın çok daha iyi futbol oynaması gerekir. Keita oyunun genelinde 5 dakika iyi futbol oynadı. O da yetti zaten. İlk golü attırdı, ikinci golü attı, üçüncü golde ise uzun zamandan sonra ilk defa oynayan Baros’a gol pasını verdi. Demek ki bu Keita 30 dakika kendini sıksa, kendi de uçacak Galatasaray da.

Haberin Devamı

Dos Santos durgun bir günündeydi, etkili olamadı. Jo ise kesinlikle Galatasaray’ın aradığı yırtıcı, parçalayıcı bir santrfor değil. Bizim gözlerimiz Baros’a alışmış, topu alıyor, rakibi geçiyor, defansı mikser gibi karıştırıp gol vuruşu yapabiliyor. Jo’da bu meziyetlerin yüzde 25’i yok. Baros’un sakatlığında santrforsuz oynamaktansa Jo ile idare edersin.

Rijkaard da bunu yaptı zaten. Böyle bir oyuncunun transferine kesinlikle sıcak bakmam. Elano’dan patlama bekliyoruz. Sonunda bizi patlatacak kendisi hiç değişmeyecek. Arda’nın yokluğunda daha iyi bir maç çıkartacağını düşünmüştüm. Yanılmışım. Sonuçta şampiyonluk yolunda kazanılan her maç motivasyonu yükseltir. Galatasaray moral buldu. Ankaragücü ise çuvallar dolusu dolar vererek yurt dışında vizyonunu bitirmiş birçok yabancı futbolcu almış. Yazık bu paralara!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder