Ekonomi KEY listeleri 21 Mart'ta hazır

KEY listeleri 21 Mart'ta hazır

Paylaş
KEY listeleri 21 Mart'ta hazır

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Konut Edindirme Yardımı (KEY) parası alacakların listesinin, 21 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanacağını söyledi

568 milyon lira ödenecek

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Konut Edindirme Yardımı (KEY) paralarının ödenmesinde esas alınacak listenin, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından 21 Mart’ta Resmi Gazete’de yayımlanacağını söyledi.

Listeye istinaden Ziraat Bankası’nın belirleyeceği zamanda ödemeye başlanabileceğini belirten Erdoğan Bayraktar, “Listedeki 1 milyon 685 bin 760 kişiye 567 milyon 928 bin lira ödenecek” diye konuştu.

TC kimlik numarasına göre

Tasfiye Halindeki Emlak Bankası tarafından şubat sonunda Emlak Konut GYO’ya gönderilen listeler üzerinde, bazı yanlışlıklar ve tekrarlar nedeniyle yeniden çalışma yapıldığını hatırlatan Erdoğan Bayraktar şöyle devam etti:

“KEY ödeme listeleri Emlak Konut’un sitesinde de aynı gün ilan edilecek. Vatandaş bu listelerden adlarını ve alacakları parayı kontrol edebilecek. Ziraat Bankası ödemeleri TC kimlik numarasına göre belirli günlerde yapacak”

Proje ve arsalarını tanıtıyor

TOKİ ve iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen Avrupa’nın en büyük yapı fuarı MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme Fuarı’na bu yıl ilk kez katılıyor.

TOKİ ve Emlak GYO birlikte açtıkları standda, uygulayacakları projeleri ve değerli arsaları yabancı yatırımcılara tanıtıyor. Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir büyükşehir belediyelerine de aynı standda tanıtım yapma imkanı sağlandı.

2

Haberin Devamı