Gündem Kıskanç kocanın av tüfekli cinneti

Kıskanç kocanın av tüfekli cinneti

Paylaş
Kıskanç kocanın av tüfekli cinneti

34 yaşındaki öğretmen koca, kendisini patronuyla aldattığı düşündüğü eşini ve adamı restorana çağırıp öldürdü

Aydın'ın Söke ilçesindeki bir ilköğretim okulunda rehberlik öğretmeni olarak çalışan 34 yaşındaki Akın Topluca, kendisini aldattığını düşündüğü eşi sekreter 33 yaşındaki Hafize Topluca ve onun patronu engelli rehabilitasyon merkezi sahibi 35 yaşındaki Gürkan Karakaş'ı Kuşadası'nda bir restorana çağırıp konuştuktan sonra otoparkta av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Haberin Devamı

Olay, Kuşadası'na bağlı Soğucak Köyü'ndeki bir restoranda meydana geldi. Söke'deki Yenikent Nebahat Alpan İlköğretim Okulu'nda rehber öğretmen olarak çalışan Akın Topluca, Çağla Pınar Özürlü Rehabilitasyon Merkezi'nde sekreterlik yapan 9 yıllık eşi Hafize Topluca'nın, patronu Gürkan Karataş ile ilişkisi olduğundan şüphelenip bir plan yaptı. Akın Topluca, kendisini aldattığını düşündüğü eşi ve patronunu Kuşadası'nın Soğucak Köyü'ndeki bir restorana yemeğe çağırdı.

ÖNCE VURDU, SONRA TESLİM OLDU

Restoranda buluşan üçlü, siparişlerini verip yemeklerini beklerken tartışma başladı. Henüz siparişler ulaşmadan masadan kalkan 3 kişi arasındaki tartışma, otoparka geldiklerinde büyüdü. Aracından av tüfeğini çıkaran öfkeli Akın Topluca, önce Gürkan Karaca'yı aracının önünde başından, ardından da kendisini aldattığını düşündüğü eşi Hafize Topluca'yı göğsünden vurarak öldürdü. Otoparkı kana bulayan öğretmen Akın Topluca, soğukkanlı bir şekilde otomobiline binerek Söke'ye gidip polise teslim oldu.

Haberin Devamı

Verdiği ifadesinde, eşi ve patronunu, restoranda konuşurken ilişkilerini itiraf etmeleri üzerine öldürdüğünü anlatan Akın Topluca, Söke'deki ilk sorgusunun ardından Kuşadası Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Görgü tanıklarının da ifadelerine başvurulacağı bildirildi.

LATİF SANSÜR/KUŞADASI (AYDIN), (DHA)