Rauf Tamer Köye dönüş
HABERİ PAYLAŞ

Köye dönüş

Haberin Devamı

Avrupa Parlamentosu bir hiç olduğunu bile bile, Türkiye hakkında tavsiye kararı alıyor... Sırf uyuzluk olsun diye. Gülüp geçmeliyiz. Bunda bir sürpriz yok ki. Türkiye muhaliflerinden Türkiye lehinde bir karar çıkmaz ki. İnşallah Avrupa Birliği Konseyi’nden de aynı karar çıksın ki, hepimiz birden muradımıza erelim. Onlar da kurtulsun, biz de kurtulalım... Ve atlarımıza atlayıp, Ortaasya’ya dönelim, vesselam.

Kısa... Kısa...
● Ekonomik kriz için CHP’nin Çilleri “hükümet gerekli tedbirleri alsın” diyor ama “gerekli tedbirlerin” neler olduğunu söylemiyor... Halbuki söylese, vatan kurtulacak.

● Hanımefendi’nin söylediği tek şey: - Kriz’in nedeni OHAL’dir. Oysa OHAL, üç aydır var. Kriz ise 14 yıldır duyduğumuz bir sözcük.

● PYD ve PKK kurmaylarına yakalama kararı çıktı. Yoo, önce kararı postayla bir tebliğ edelim bakalım, belki gelir kendileri teslim olurlar. Hele Salih Müslim hiç de yabancı sayılmaz.

● Meclis’in bir türlü içinden çıkamadığı cinsel istismar tartışmasına, Cumhurbaşkanı noktayı koydu. Her işi ona bırakıp da sonra diktatör demek reva mı? Meşhur sözdür: Şeyh uçmaz, uçururlar.

● Erdoğan diyor ki: “Yüzde 11’in üzerinde işsizlik, bu ülkeye yakıştı mı?” Anlaşılan, muhalefet etmeyi de kimseye bırakmıyor... Hangi birine yetişsin...

● Rıdvan Dilmen, 2019’da Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olacağını açıkladı. Yahu Rıdvan, otur oturduğun yerde be kardeşim, dertsiz başına dert mi arıyorsun? Şunu unutma: - Taş, yerinde ağırdır. ★ ● Deniyor ki: “Beşiktaş, 3 gol atabileceği bir takımdan 3 gol nasıl yedi?” Hayır öyle değil, şöyle: İlk devre 3 gol yediği bir takıma bile 3 gol atmayı nasıl başardı? Yani, bardağın yarısı dolu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder