Gündem Kutlarken yakalandılar!

Kutlarken yakalandılar!

Paylaş
Kutlarken yakalandılar!

Kutlarken yakalandılar!

Diyarbakır'dan Bursa'ya esrar getiren amca oğulları, işlerini polise yakalanmadan gerçekleştirdikleri için yaptıkları kutlama sırasında polise yakalandılar. Restoranda eğelenen zanlıların otomobilinde 50 bin TL tutarında 26 kilo esrar ele geçirildi. Mahkemeye çıkartılan dört kişi tutuklanıp cezaevine kondu.

Haberin Devamı

Olay Osmangazi İlçesi'nde meydana geldi. Diyarbakır'dan yola çıkan Sedat Vural (22) ve Hüseyin Vural (21) otomobilleriyle Bursa kent merkezine geldi.

Polis tarafından takip edildiklerini farkedemeyen iki kişi, Bursa'ya kadar gelmelerini, esrar satıcısı olan arkadaşları Kadir Okçu (31) ve Hasan Fırat Girgin (34) ile bir restorantta buluşarak kutlamak istediler.

Üzerlerinde extacy isimli hap bulunan dört kişi içki içip karşılıklı olarak oyun oynadı. Esrarcıların, "Esrarı kazasız getirdik" eğlencesi kendilerini takip eden polislerin restoranta yaptığı baskın ile sona erdi.

Polis, "Alfa" adı verilen uyuştucu eğitimi alan köpek ile sanıkların kullandıkları otomobilde yaptıkları aramada piyasa değeri 50 bin TL tutarında olan 26 kilo esrar ele geçirdi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Üzerlerinde üç adet de extcy isimli hap bulunan zanlılar "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye çıkartıldı.

Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA