Ekonomi Kutudan DOBLO çıkacak

Kutudan DOBLO çıkacak

Paylaş
Kutudan DOBLO çıkacak

Yeni Fiat Doblo, 13 Şubat'tan beri Taksim'de sergilenen sürpriz kutudan Geniş Aile dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan tarafından çıkarılarak sergilenecek

Fiat Ticari Araçlar, Türkiye otomotiv sektöründe ilk kez gerçekleştirilen bir tanıtım kampanyasına imza attı. LED ekranlar ile donatılmış, sürekli yayın yapan bir sürpriz kutu içine yeni Fiat Doblo yerleştirildi.

Haberin Devamı

13 Şubat’ta Taksim Meydanı’nda sergilenmeye başlanan kutudaki LED ekranlardan yeni Fiat Doblo’nun yenilikçi, çevreci, ailelere yönelik yapısı ve barındırdığı teknolojileri içeren filmler oynatılıyor. LED ekranlar üzerinden www.herseyonunicinde.com internet sitesinin de adresi yayınlanıyor.

GENİŞ AİLE OYUNCULARI AÇACAK

Yeni Fiat Doblo’nun halka açık lansmanı hedefiyle yola çıkılarak planlanan sürpriz kutunun açılışını bu akşam saat 20.00’de, Kanal D’de gösterilen Geniş Aile dizisinde Cevahir’i canlandıran Ufuk Özkan yapacak.

Açılışta Zekai karakterini oynayan Bora Akkaş ve Müfit karakterini oynayan Ahmet Sarsılmaz da yer alacak. Yeni Fiat Doblo’nun geniş aileler için otomobilden öte konfor sunan bir araç olduğu fikrinden yola çıkılarak reklam filmi de Geniş Aile dizisinin oyuncularıyla çekildi.

Haberin Devamı

PARİS SEYAHATI FIRSATI

www.herseyonunicinde.com sitesine 6 günde 10 binden fazla kullanıcı girerek sorulan şifreyi bulmaya çalıştı. Her 500’üncü kişiye hediye verilirken, ‘Fiat Doblo’ şifresini çözen 5 aileye Eurodisney Paris seyahati kazanma şansı sunuluyor. Fiat bayilerinde sergilenmeye başlanan yeni Fiat Doblo Cargo 22 bin 900, Doblo Combi ise 26 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yeni Doblo’da 1.4 litre 95 HP benzinli, 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP’lik 3 farklı Multijet motor yer alıyor.