Ekonomi Lifecell bombası! Turkcell yeni markası Lifecell'i duyurdu

Lifecell bombası! Turkcell yeni markası Lifecell'i duyurdu

Paylaş
Lifecell bombası! Turkcell yeni markası Lifecell'i duyurdu

Turkcell, mobil internet kullanıcılarını hedefleyen yeni markası Lifecell'i duyurdu

Turkcell, mobil internet kullanıcıları için dijital markası Lifecell’i duyurdu. Turkcell Lifecell adı verilen internet odaklı tarifeler, 50 GB’lık bir data kullanımı sunuyor. Ancak bu 50 GB’lık kullanım Turkcell’in hizmetlerinde geçerli olup, diğer internet bağlantısı gerektiren işlemler için ekstra 5 GB’tan başlayan bir kullanım sunuluyor.

Lifecell’in müşteri hizmetleri kanalı da dijital olacak. Lifecell müşterileri için özel olarak tasarlanan hizmet merkezine BiP üzerinden ulaşılabilecek.

TURKCELL'DEN YENİ MARKA: LİFECELL


Turkcell Lifecell tarife fiyatları

Super, Extra ve Pro olmak üzere üç ayrı paket ile gelen Lifecell tarifelerinde yer alan uygulamalarda geçerli 50 GB yer alacak. Lifecell’de Super tarifesini seçecek abonelere toplam 55GB’lik internet paketi 49 TL’ye satılacak. Extra paketini tercih eden aboneler ise toplamda 57 GB’lık internet paketine 59 TL’ye sahip olacaklar. Toplamda 60 GB’lık Lifecell Pro tarifesi ise kullanıcılara 69 TL’den sunulacak. Ayrıca ilk 2 ay içerisinde Lifecell’li olanlara tarifelerindeki internet paketlerine ek olarak 2GB internet de 12 boyunca hediye edilecek.

Tüm paketlerde BiP’ten BiP’e sınırsız konuşma ve mesajlaşma ile BiP’ten her yöne 1000 dakika arama yer alacak. Yine her pakette Twitter ve Facebook’a özel 2 GB’lık internet bulunacak.

Haberin Devamı