Spor Lionel Carole'den Cüneyt Çakır isyanı

Lionel Carole'den Cüneyt Çakır isyanı

Paylaş
Lionel Carole'den Cüneyt Çakır isyanı

Galatasaray'ın 25 yaşındaki defans oyuncusu Lionel Carole, Cüneyt Çakır'ın Karabükspor maçında verdiği penaltı kararına isyan etti

Karabükspor-Galatasaray maçı bitti, yankıları ise devam ediyor. Fanatik'in haberine göre; Karşılaşma sonrasında Sarı-Kırmızılı yönetim, hakem Cüneyt Çakır’a isyan ederken, sosyal medyada da taraftarlar çalınan penaltıya büyük tepki gösterdi.

Hakem yorumcularının hepsi 30. dakikada Seleznyov’un yerde kaldığı pozisyonda Lionel Carole’ün müdahalesinin olmadığını söylerken, olayın kahramanı Carole da Çakır’ı hedef aldı. Fransız sol bek pozisyonu anlatırken, “Ben orada rakibe hiç dokunmadım. Hakem düdüğü çalınca çok şaşırdım. Çünkü temasım yok. Böyle karar olmaz. Sanırım attığımız golün etkisinde kaldı veya taraftar baskısı hata yaptırdı. Sonuç olarak hakem emeğimizi çalmış oldu” dedi.

'ANLAM VEREMİYORUM'


Penaltıya anlam veremediğini söyleyen Carole, “Samimi şekilde söylüyorum ki; orada ben rakibi düşürsem asla itiraz etmezdim. Ama dokunmadım. Maçtan sonra pozisyonu izleyenler, buna penaltı çalan güler!” ifadesini kullandı. Galatasaray 1-0 öndeyken, 30. dakikada Çakır’ın verdiği penaltı sonrası Seleznyov ağları sarsmış ve skoru 1-1’e getirmişti.

Haberin Devamı