Magazin Borç Harç filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Borç Harç filminin başrol oyuncusu Oğuzhan Uğur kimdir?

Borç Harç filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Borç Harç filminin başrol oyuncusu Oğuzhan Uğur kimdir?

Paylaş
Borç Harç filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Borç Harç filminin başrol oyuncusu Oğuzhan Uğur kimdir?

Borç Harç filmi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Altında kalkamayacağı borçları ödemek için farklı yollara sapan gencin hikayesinin anlatıldığı filmin başrolünde ise Oğuzhan Uğur yer alıyor. İşte Borç Harç filminin konusu ve oyuncularına dair bilgiler…

Borç Harç filmi ekranlarda kahkaha tufanı estirmeye geliyor. Son dönem yerli sinema filmleri arasında yer alan ve izleyici tarafından büyük beğeni toplayan film 10 Ağustos gecesi Kanal D ekranlarında olacak. Peki, Borç Harç filminin konusu nedir oyuncuları kimler? Borç Harç filminin başrol oyuncusu Oğuzhan Uğur kimdir? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

BORÇ HARÇ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Düğünden önce nişanlısından ayrılıp kendini gırtlağına kadar borca batmış hâlde bulan Murat, televizyon kanalındaki patronunun cazip ancak ahlaksız teklifini kabul eder.

Murat’ın paçayı kurtarmak için kabul ettiği bu teklif onun daha çok içinden çıkılmaz durumlara düşmesine neden olur…

BORÇ HARÇ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Borç Harç filminin oyuncu kadrosunda;

Oğuzhan Uğur,

Burak Topaloğlu,

Gökçe Özyol,

Hasan Karakuş,

Esma Soysal gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

BORÇ HARÇ FİLMİNİN BAŞROL OYUNCUSU OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

29 Ocak 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen Oğuzhan Uğur, Abdullah Öcalan'ın ilk sorgusunu yapan Albay Hasan Atilla Uğur'un oğlu, yönetmen Tuğrul Uğur'un ağabeyidir. Oyuncu, şarkıcı ve şimdilerde YouTube'da yayınladığı videoları ile tanınmaktadır.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü mezunu olan Oğuzhan Uğur, okul döneminde Osman Sınav ile birlikte çalışmaya başlamıştır. Okuldan sonra ise kısa bir süre Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın asistanı olarak görev yapmıştır.

Haberin Devamı

2011 yılında beyaz perdede izleyici ile buluşan Ağır Abi filminin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan yazarın pek çok single çalışması bulunmaktadır.

Oğuzhan Uğur, 2012 yılında Çok Şükür adlı ilk albümünü yayınlamış ve ardından single çalışmaları yağmıştır. 2015 yılında Pişt, 2016 yılında ise Bizans Oyunları projelerinde rol almıştır.