Magazin Jennifer Lawrence filmdeki çıplak sahneleri hakkında sessizliğini bozdu

Jennifer Lawrence filmdeki çıplak sahneleri hakkında sessizliğini bozdu

Paylaş
Jennifer Lawrence filmdeki çıplak sahneleri hakkında sessizliğini bozdu

ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, geçtiğimiz Haziran ayında gösterime giren No Hard Feelings filmindeki çıplak sahneleri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Başrolde Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın yer aldığı No Hard Feelings (Büyü de Gel) filmi, ABD'de izleyicilerle buluştu. Oscar ödüllü aktris, ses getiren filmdeki çıplak sahneleriyle adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

''BENİM İÇİN ÇOK KOMİKTİ''

Andrew Barth Feldman ve Matthew Broderick gibi isimlerle kamera karşısına geçen Jennifer Lawrence, filmdeki çıplak sahnelerinin sosyal medyada gündem olması sonrası sessizliğini bozdu. Lawrence, çıplak dövüş sahnesi hakkında ''Herkes bana ‘Emin misin?' dedi ancak ben ikinci bir defa düşünmedim bile. Benim için çok komikti.'' ifadelerini kullandı. Lawrence'ın rol arkadaşı Andrew Barth Feldman ise söz konusu sahneler için ''Çok profesyoneldi'' yorumunda bulundu.



BÜYÜ DE GEL FİLMİNİN KONUSU

Filmde finansal sorunlar çeken ve arabasız Uber sürücülüğü yapmaya çalışan Maddie'ye, bir aile tarafından araba karşılığında üniversiteye gitmeye hazırlanan oğullarıyla çıkması teklif edilir. Bu teklifi kabul eden Maddie, çok da yakınlık kurmadığı yeni bir jenerasyonun hayatına dahil olur.

Haberin Devamı

JENNIFER LAWRENCE KİMDİR?

Jennifer Lawrence, Amerikalı bir aktris olup Hollywood'un en popüler ve en çok kazanan yıldızlarından biridir. 15 Ağustos 1990 tarihinde Kentucky, Louisville'de doğmuştur. Kariyerine genç yaşta başlamış ve televizyon dizilerinde küçük rollerle adını duyurmuştur. Ancak asıl çıkışını 2010 yılında başrolde oynadığı "Winter's Bone" filmi ile yapmıştır. Bu filmdeki performansı ile En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanmıştır.

Lawrence, 2012 yılında "Açlık Oyunları" serisindeki Katniss Everdeen rolü ile uluslararası üne kavuşmuştur. Bu seri onun kariyerini zirveye taşımış ve dünya çapında bir yıldız haline gelmesini sağlamıştır. 2012 yılında "Umut Işığım" filmindeki performansı ile En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar ödülünü kazanmıştır. Ayrıca "American Hustle" (2013) ve "Joy" (2015) filmleri ile de Oscar adaylıkları kazanmıştır.

Lawrence, sadece dramatik rollerde değil, aynı zamanda komedi ve aksiyon türlerinde de başarılı performanslar sergilemiştir. Kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve birçok önemli dergi tarafından dünyanın en etkileyici ve başarılı kadınlarından biri olarak gösterilmiştir. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, Lawrence sosyal aktivist olarak da bilinir. Özellikle kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konularında aktif olarak çalışmalar yapmakta ve bu konularda farkındalık yaratmaya çalışmaktadır.

Haberin Devamı