Pazar Postası Dünyadaki cennet
Paylaş
Dünyadaki cennet

Haziranın gelişiyle iş, sanat, sosyete ve şov dünyasının ünlüleri Türkiye’nin güney sahillerinin gözde tatil beldelerine akın etmeye başladı.

İşim gereği, “Onlar neredeyse ben de orada olmalıyım” deyip soluğu Marmaris’te aldım. Dingin, huzurlu ve her türlü konfora sahip butik bir otelde unutulmaz tatil yapmak istiyorsanız, size dünyanın sayılı koyları arasında gösterilen, her şeyi beklentilerin üzerinde sunan Hisarönü Körfezi’ndeki Martı Hemitha Hotel’i önereceğim.

Haberin Devamı

HUZURLU UYKU DÜŞLEYENLER BURAYA

Mitolojide, insanların rüyalarına girerek, onların hastalıklarını tedavi ettiğine, çocuksuz kadınları iyileştirdiğine inanılan yarı şifacı tanrıça Hemithea, işletmenin tasarımına ve konseptine ilham kaynağı olmuş. Konforlu bir uyku için yatak ve yastıklar özel üretilmiş. İsterseniz yastık menüsünden kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Her odası muhteşem koy manzarasına sahip odaların tamamı balkonlu, teraslı ve içinde Türk hamamı var. Bazı odalarda jakuzi de bulunuyor. “Bu kadar sakinlik yeter” diyorsanız; gündüz ya da gece tekne turuna katılın, dalış yapın, su sporları aktivitelerine katılın. Yetmedi mi? Zeytinyağı-şarap tadımı yapın. Gece açık hava sinemasında film izleyip ardından sahilde yürüyüşe çıkın. Unutulmaz anılar biriktireceğiniz kusursuz bir tatil yapmak ve kendinizi şımartmak istiyorsanız aradığınız yer tam da burası.

Haberin Devamı

ULTRA LÜKS ODALARDA KENDİNİZİ ŞIMARTIN

Yapısında taş ve ahşabın hakim olduğu hotel adını o bölgede yaşadığına inanılan yarı tanrıça Hemithea’dan almış. Otel; Süperior, Deluxe, Grand Deluxe, Premium Suit, Tower Suit ve Tower Presidential Suit olmak üzere farklı 30 odaya sahip. Mavi bayraklı plajında spa ve iki yüzme havuzu var. Gün boyu hizmet veren Bali tarzı dekorasyonuyla dikkat çeken denize sıfır restoranında başta Akdeniz, Tayland olmak üzere dünya mutfağının en leziz yemeklerini tadabilirsiniz.