Magazin Üç Kız Kardeş 73. bölüm Kanal D tek parça full part izle!

Üç Kız Kardeş 73. bölüm Kanal D tek parça full part izle!

Paylaş
Üç Kız Kardeş 73. bölüm Kanal D tek parça full part izle!

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, her Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği Üç Kız Kardeş'te, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal ve Murat Çidamlı gibi önemli isimler rol alıyor. Son bölümde yaşananlar ise yeni bölümü daha da merak ettiriyor. Üç Kız Kardeş 73. bölüm izle!

Üç Kız Kardeş seyircisi yeni bölümde neler olacağını çok merak ediyor. 73. bölüm fragmanını izleyenler ise yeni bölüm için daha da sabırsızlanıyor. İşte, Üç Kız Kardeş 73. bölüm izle!

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ 73. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Somer, yolsuzlukların peşine düşüp, babasını kurtarmayı kafasına koyar.

Rüçhan henüz oğlundan bir iz bulamazken; Kartal, Rüçhan’a oğlunu getirme sözü verir. Türkan’ın rahatsızlanmasıyla dersini alan Somer, daha akıllıca hareket etmeye başlayarak, Türkan’ın vesilesiyle, gerçekleri öğrenmek adına önce babasıyla konuşmaya gidip yapılan yolsuzlukların peşine düşüp, babasını kurtarmayı kafasına koyar.

Derya ve Kartal cephesinde imkansız aşkın tohumları çoktan ekilmiştir, yaşananların etkisinde birbirlerinden uzak kalmaya çalıştıkça çıkmaza girerler. Türkan, Derya’dan iyice işkillenmeye başlar. Sevilay ve Adnan’ın iş birliği devam ederken ortaya çıkan kara kaplı defter Özer’in çıkış bileti mi olacak? Yoksa Adnan’ın başına yeni işler mi açacak?

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ 73. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.