Magazin Wanda Nara yine olay yarattı: Bu kez Paris Hilton'a sataştı

Wanda Nara yine olay yarattı: Bu kez Paris Hilton'a sataştı

Paylaş
Wanda Nara yine olay yarattı: Bu kez Paris Hilton'a sataştı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medyada yine gündem olmayı başardı. Bu kez dünyaca ünlü isim Paris Hilton'a laf attı. İşte detaylar...

Her yaptığıyla dünya çapında gündem olmayı başaran Wanda Nara bir kez daha sansasyon yaratarak sosyal medyaya damga vurdu. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi bu kez dünyaca ünlü bir isme sataştı.

Haberin Devamı

KLİBİ YAYINLANDI

Wanda Nara, geçtiğğimiz günlerde çıkardığı “Money” isimli şarkıyla dikkatleri yeniden üzerine çekmişti. Arjantinli isim, bu şarkıya çektiği kliple de olay olmuştu.

WANDA NARA'DAN ICARDI SÖZLERİ

Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mauro Icardi'den övgüyle bahsetmişti; "Önemli olan aileye benim kadar önem veren birini bulmuş olmam, günümüzde bu pek mümkün olmuyor. Umarım çocuklarım da Mauro Icardi gibi bir hayat arkadaşı bulurlar, özellikle de kızlarım. Onlara eşlik edecek birini bulmalarını istiyorum, çünkü bugünlerde bu çok zor. İnsanlar artık kimseye bağlanmak istemiyor, biraz ilişki yaşayıp sonra ayrılıyorlar."

PARIS HILTON'A ÇATTI

Wanda Nara sosyal medyada yine dikkatleri çeken bir şey yaptı. ABD'li ünlü isim Paris Hilton, kendisine ait sosyal medya hesabından yeni albümünü tanıttı. Albümünün ismi Wanda Nara'nın daha önce çıkardığı albümle aynı ismi taşıyordu.

Haberin Devamı

Wanda Nara, bunun üzerine Paris Hilton'un paylaşımının altına, "Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım" şeklinde yorum yaptı. Bu yorum binlerce beğeni alarak sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

PARIS HILTON İLE ICARDI DEDİKODULARI ÇIKMIŞTI

Geçen yıl Mauro Icardi, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyerken, bir ara Wanda Nara, Arjantinli yıldızdan ayrılarak ülkesine dönmüştü. O dönemde sarı - kırmızılıların Arjantinli yıldızının Paris Hilton ile birlikte olduğu iddia edilmişti.