Ekonomi Mahalle hayatı And Pastel'le geliyor

Mahalle hayatı And Pastel'le geliyor

Paylaş
Mahalle hayatı And Pastel'le geliyor

AND Gayrimenkul, ilk konut projesi AND Pastel’i Kartal’da inşa ediyor

‘Yeni Nesil Mahalle’ sloganıyla AND Pastel, şehrin içinde ama şehrin gürültüsünden uzak kalmak isteyenlere mahalle hayatı vaat ediyor. Son etabı da satışa çıkan projede ‘Önce Yaşamaya Sonra Ödemeye Başla’ kampanyası da sürüyor.

Bu kampanyayla, kredi ödemeleri Ocak 2019’a ertelenebiliyor. Teslimlerden sonra ödeme yapma imkanı sunulan projede yüzde 1 KDV avantajı da sunuluyor.

İlk etap teslimleri Haziran 2018’de; son etap teslimleri ise Aralık 2018’de başlayacak projenin kredi ödemeleri ise Ocak 2019’a ertelenebiliyor. Yaşam başladıktan sonra ödeme yapabilme imkanı sunan AND Pastel’de aynı zamanda yüzde 1 KDV avantajı da sunuluyor. 100’den fazla ödeme seçeneği de sunulan projede 60 ay vade kredi kullanımına yüzde 0 faiz kullanmak mümkün.

7 BLOKTA 1250 KONUT


Adalar ve deniz manzaralı evlerin olduğu AND Pastel, 7 blokta bin 250 konuttan oluşuyor. Kartal’ın en büyük projelerinden biri olan AND Pastel, orta ölçekli bir mahalle büyüklüğünde. Proje, İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in yanında, metroya da yürüme mesafesinde.

KOMŞUNU SEN SEÇ


AND Pastel, sakinlerine komşularını seçme fırsatı da sunuyor. ‘Komşunu Sen Seç’ kampanyasıyla tanıdıklarını AND Pastelli yapan ev sahipleri, Migros ve IKEA’dan hediye çekleri kazanıyor.

EV SAHİPLERİNE SAĞLIKLI BESİNLER


AND Pastel’de Komşuköy’le iş birliği yapıldı. Komşuköy, 2014’ten beri İstanbul’da kimyasal kullanmadan GDO’suz, hormonsuz ve doğal tarım yöntemleriyle sağlıklı besinler yetiştiren bir tarım platformu. Komşuköy’deki AND Pastel tarlalarında yetişen sağlıklı ürünler, tarladan toplandığı gün AND Pastel’deki ev sahipleriyle buluşuyor.

‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ödülü aldı

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren “Stevie Awards 2017”de “Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi” ve “Yılın Yönetim Takımı” ödüllerini aldı. Barselona’da yapılan ödül törenine katılan AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “19 ülkede, 80’e yakın şirket, 61 üretim tesisi ve 50 binin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren Anadolu Grubu’nu gayrimenkul sektöründe temsil ediyoruz. Burada Anadolu Grubu’nun Anadolu’yu dünyaya, dünyayı Anadolu’ya bağlayan yıldızını bir kez daha parlatma sırası bizlerde. Bu anlamlı ödül sadece grubumuz için değil, ülkemiz için de önemli bir başarı” dedi. AND Gayrimenkul, projeleriyle bugüne kadar ulusal ve uluslararası toplam 15 ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı