Rauf Tamer Masal gibi
HABERİ PAYLAŞ

Masal gibi

Haberin Devamı

Birbirini tutmayan haberler, yorumlar, ifadeler. Özellikle Reina olayında, çelişkili senaryolar... Salla gitsin. Kafamızı karıştırmayın. Bırakın da resmi makamlar bilgilendirsin kamoyuna.


Taksiden inmiş... Taksiye tekrar binmiş... Sahil yolundan gelmiş... Yok deniz yoluyla dönmüş... Yok efendim şoförün parasını kafeteryadaki tanımadığı insanlardan alıp vermiş, sonra da sırra kadem basmış... Yok öyle değil, Noel Baba kılığındaymış... En güzeli de, taksiden Kuruçeşme’de inmiş Reina’ya kadar yürümüş. (Sanki Kuruçeşme, Ortaköy’den önce.)


Herkes dedektif kesildi. Herkes uzman. Saatbaşı yeni bir senaryo... Yahu, olay zaten esrarengiz... Bir dizi esrarengiz hava da siz katmayın... Bırakın da yetkililer konuşsun. Bakar mısınız? Yetkisiz Bakanlar bile konuşuyor.


Her katliamdan sonra bu katiller ya da planlamacılar, televizyonun karşısına oturup kimbilir ne eğleniyorlardır. En üzüldüğüm de işte budur.


İzmir’in duruşu tam bir Hasan Tahsin duruşuydu. Kahraman Polis Fethi Sekin Elazığ’ın Gakkoş’uydu. Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder