Sağlık Metin Hara’dan otizmli çocuklara destek

Metin Hara’dan otizmli çocuklara destek

Paylaş
Metin Hara’dan otizmli çocuklara destek

“İnsana Güven” projesinin uygulayıcısı olan ve Modern Çağın Dervişi olarak adlandırılan Metin Hara, otizmli çocuklar için “Aşk, Zihin ve Sufizm” konulu bir seminer verecek. Buradan elde edilecek gelir Otizm Güçlü Aile Derneği’ne (OGAD) bağışlanacak

İnsanların kendileri ve yaşamları hakkındaki algıları ve odaklarını değiştirmeyi öğretmeye çalışan Aşkın İstilası – Yol kitabının yazarı, kişisel gelişim uzmanı ve fizyoterapist Metin Hara, 29 Kasım Salı günü saat 13.00-15.00 arasında Windowist Tower’da misafirleri ile buluşacak.

Dünyanın dört bir yanında aldığı eğitimlerle birçok enerji tekniğinin bilgisini modern tıp bilgisiyle sentezleyerek etkin bir tedavi ekolü benimseyen Hara, bu proje ile katılımcılara hem şifa dağıtacak hem de otizmli çocuklara yardım etme imkanı sağlayacak.

Metin Hara otizmli çocuklar için vereceği seminerde; Stres algısı ve stresin ortadan kaldırılması, Beyin Dalgaları Arası Seyahat, Sufi Nefesi, Düşünce Gücünü Etkinleştirmek, Etki Alanına Odaklanmak, Kişisel Enerjiyi Yükselterek Değişime Uyum Sağlamak ve Birlikte Yüksek Enerjili Kapanış konularıyla katılımcıların hayatlarına dokunacak.

Tarih: 29 Kasım 2016, Salı

Saat: 13.00-15.00

Yer: Windowist Tower, Maslak (Metro İTÜ Ayazağa durağı, Plazalar-Windowist Tower çıkışı)

Katılım bedeli: 150 TL bağış



Haberin Devamı