Ekonomi Migros'tan 50 milyon

Migros'tan 50 milyon

Paylaş
Migros'tan 50 milyon

Migros, 'kişiye özel perakende dönemi' ile müşterilerine para dağıtacak. 10 Temmuz'a kadar sürecek uygulama ile Money Club Kart'la alışveriş yapanlar 50 milyon liralık para puan kazanacak

GRUP MARKETLERİNDE GEÇERLİ

Haberin Devamı

Migros, 10 Temmuz’a kadar sürecek olan ‘kişiye özel perakende dönemi’ ile müşterilerine 50 milyon lira dağıtacak. Türkiye’de Migros, Tansaş, Şok, 5M, Macrocenter ve Sanal Market formatlarıyla hizmet veren Migros Grubu’nda önceki gün başlayan yeni dönem, gruba bağlı tüm mağazaları kapsayacak. Ödül dağıtımı ile Money Club kart sahipleri, Migros mağazalarında tüm alışverişlerini paraya çevirebilecek.

200 MAĞAZALIK MAL DÖNECEK

Migros Genel Müdürü Özgür Tort, ‘Kazanacaksın Türkiye, 50 milyon lira dağıtıyoruz’ sloganıyla düzenlenen dönemi, Migros Ataşehir’de açtı. Tort “Müşterimize yatırım yapıyoruz. Yılda 370 milyon müşterinin kasalardan geçtiği Migros Grubu’nda, Money Club programı ile müşteri ödüllendirilecek. Toplam 200 mağaza dolusu mal, temmuzda alışverişini Migros mağazalarından yapan müşterilere geri dönecek” dedi.

Haberin Devamı

FİŞLERLE YOL GÖSTERİLECEK

Özgür Tort uygulama ile ilgili şu bilgileri verdi: “Money Club ile alışveriş sonrasında çıkan fişlerde, her müşteriye farklı hedefler ve bir ay sonunda kazanacakları tutar belirtilecek. Tüm kasiyerler, alışverişini tamamlayan müşterilere o güne kadar yaptığı güncel alışveriş tutarını ve toplamdan da kazanmak için yapması gereken alışveriş miktarını fatura üzerinde fosforlu kalem ile işaretleyecek.”

MÜŞTERİYE ÖZEL HEDEF BELİRLENECEK

Uygulama kapsamında 72 il, 1745 mağaza ve 7 bin kasada anında her Money Club Kart müşterisi için ayrı hedef tanımlanacak. Migros, Şok, Tansaş, Macrocenter, 5M, Sanal Market formatlarından yapılan her alışveriş Money Club ile toplanarak, her mağazanın sunduğu fırsatlar yanında toplam alışveriş tutarı da müşteriye para kazandıracak. Müşteri kasa çıkışında fişinde, bu dönemde o ana kadar yaptığı harcamayı ve cebine dönecek parayı görecek.