Volkan Aliakar Moral oldu
HABERİ PAYLAŞ

Milli maç dönüşlerinde şampiyonluk kovalayan takımların sürpriz sayılabilecek sonuçlara imza ihtimali yüksektir. Çünkü milli takımlara fazla oyuncu verdiği için birlikte çalışma fırsatı bulamaz, Süper Lig karşılaşmasına konsantre olamazlar. Buna karşılık rakip sadece bu mücadeleyi düşünür, imha planını hazırlar. Ankaragücü de aynen böyle yapmış.

[[HAFTAYA]]

Teknik direktör Ziya Doğan, Trabzonspor’u öğrencilerine ezberletmiş. Colman ve Zokora’ya adam adama markaj veren Ziya Doğan, Bordo-Mavili takımın geriden top çıkarmasını engellerken tüm pas bağlantısını da kesti. Böylece Karadeniz fırtınası dondu, kaldı. Üstüne hiç beklemediği anda yenik duruma düştü Trabzonspor. İşler daha da zorlaşmıştı ki, Serkan’ın direkten dönen topuyla hareketlenen Bordo-Mavililer, Pawel’in sayısıyla maça tutundu. İkinci yarı da aynı görüntüde başladı.

Haberin Devamı

Ankaragücü tekrar üstünlüğü yakaladı, bu kez hayat veren isim Celutska oldu. Alanzinho ile Sapara’yı oyuna alan Şenol Güneş galibiyeti ne kadar istediğini gösterdi. İşte bu dakikadan sonra Trabzonspor gerçek kimliğine büründü. Bordo- Mavililer daha olgun ataklar geliştirerek 3 puana yaklaştı. Sonunda da Burak Yılmaz sahneye çıktı ve galibiyet geldi.

Sadece Trabzonspor’un değil A Milli Takım’ın da gol silahı Burak Yılmaz yine son sözü söyleyen isimdi. Maçın genelinde iyi bir görüntü çizmeyen Trabzonspor’un iki kez yenik duruma düştüğü maçı kazanması gelecek için olumlu. Ayrıca bu galibiyet salı günkü CSKA Moskova sınavı için takıma büyük moral vermiştir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder