Faik Gürses Müjde
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Fatih Terim, Hasan Şaş, Taffarel ve Ümit Davala dörtlüsünün henüz bebek iken alıp büyüttüğü ASLAN 17 haftalık oldu.

BİR MARATON HİKAYESİ

Spor A.Ş’nin Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin ve ekibinin organize ettiği Avrasya Maratonu Avrupa’da 7. dünyada 22. sıraya yükseldi. Şimdi ‘Altın Kategori’de. E zaten başındakiler de öyle.

40 YILLIK ÖZLEM

Sayın Bakan Suat Kılıç diyor ki; “Başarı önemli değil.” Mesela bir bisiklet var, Olimpiyat’a 3 kişi gönderiyorlar. Tebrik denen bir şey var. O da yok. Kapatın o halde 61 federasyonu da olsun bitsin.
[[HAFTAYA]]

FUTBOL TESADÜFLERİ SEVER

Kartalspor’da bir dönem çalışan Engin Korukır anlattı: “Gittiğimde Semih, Galatasaray’dan kiralanmış bir tek maç oynamamıştı. Aldık oynattık. Raşit Çetiner geldi izledi. O da milli takıma aldı.” Fatih hocanın elindeki Semih o Semih işte...

KOKOREÇÇİ DEYİP GEÇME

Antalyaspor-Fenerbahçe maçının yiyecek-içecek hizmetini almış Hilmi Usta. Yönetim de teşekkür etmiş. Kokoreçe değil tabi hizmete.

SERKAN’IN ÖLÜMÜ

Tiresporlu Serkan son maçım dediği karşılaşma oynanırken kalp krizi geçirip öldü. Arkadaşları ambulans amatörlere niye gitmiyor diye veryansın etti. Ben de ediyorum bu anlayışa. İl Müdürü, TFF, Sağlık Bakanlığı nerede arkadaş?

ÇIKAMAZSAK BİLE

2014 Dünya Kupası elemelerinde kuralar çekildi. Teknik Direktör Abdullah Avcı evelemedengevelemeden “Gruptan birinci çıkarız” dedi. İnanmak başarmanın yarısıdır. İşte bu kadar. MİTİNG Kadıköy’den bir mesaj gitti ülkeye. Bugün bana yarın sana misalinden. Ve bir pankart gözüme çarptı.

“DOKUNAN YANAR AMA FENERBAHÇE’YE”

Anladınız siz onu.

FORMADAKİ ADAM

Adanaspor basketbol takımının Mersin Yolspor’u yendiği maçta oyuncuların giydiği formanın üzerinde şöyle yazıyordu: “Serdar Adalı-Tam Adanalı.” Bilmem anlatabildim mi?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder