Gündem Müşterileri dükkanda unuttu!

Müşterileri dükkanda unuttu!

Paylaş
Müşterileri dükkanda unuttu!

Isparta'da bir kırtasiyeci, iki katlı dükkanının alt katında notlarını inceleyen iki üniversite öğrencisi genç kızı unutarak, işyerini kilitleyip evine gitti

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü´nde öğrenim gören 20 yaşındaki Esra Demir ile 21 yaşındaki Hüsne Arıkan, dün akşam saatlerinde ders notlarının fotokopilerini çektirmek için 6 Mart Caddesi´nde bulunan Ercanlar Kırtasiye´ye gitti.

Kırtasiye sahibi Eşref Özkan, iki katlı kırtasiyenin bodrum katındaki fotokopi bölümünde öğrencilerin fotokopilerini çektikten sonra yukarıya çıktı. Bu sırada öğrenciler ise aşağıda kalarak çektirdikleri notları incelemeye başladı.

Ancak bir süre sonra öğrencilerin bodrum katta olduğunu unutan kırtasiyeci Özcan, saat 21.00 sıralarında işyerini kapatarak evine gitti.

YUKARI ÇIKINCA POLİSİ ARADILAR

İçeride mahsur kaldıklarından habersiz olan öğrenciler, bir süre sonra yukarıya çıktıklarında dükkanın kapatıldığını görünce şaşkına döndü. Önce bir çıkış yolu arayan öğrenciler, bulamayınca polisi arayıp yardım istedi.

Olay yerine 5 dakika içinde gelen polis, öğrencilerden sakin olmalarını isteyerek, kırtasiyeciye haber verildiğini ve gelip kendilerini içeriden çıkaracağını söyledi.

Saat 21.40 sıralarında işyerine gelen Eşref Özkan´ın dükkanı açması sonucu kızlar dışarı çıkabildi. Şaşkınlığını gizleyemeyen kırtasiyeci Özkan, "Siz neredeydiniz ? Nasıl oldu da fark edemedim, anlamadım" dedi. Öğrenciler Esra Demir ile Hüsne Arıkan ise başlarına ilk kez böyle bir olay geldiğini belirterek, çok komik duruma düştüklerini söyledi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA (DHA)