Ekonomi My Office açık artırmada

My Office açık artırmada

Paylaş
My Office açık artırmada

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, My Office'teki mağaza ve ofislerin Emlak Konut tarafından 20 Nisan'da açık artırma ile satışa sunulacağını söyledi

Haber: İnci NEŞELİ ÖZOĞLU

Ağaoğlu’nun İstanbul Ataşehir’de Emlak Konut ile hasılat paylaşımı yöntemiyle inşa ettiği My World projesinin son bölümü My Office 20 Nisan’da açık artırma ile satışa çıkarılıyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, geleceğin finans merkezi kabul edilen Ataşehir’deki nitelikli ofis ihtiyacını karşılamak için geçen yıl başladıkları My Prestige’in ardından My World’ün en değerli pırlantası olarak gördüğü My Office’in bölgenin en büyük ofis kompleksi olduğunu söyledi.

Güzel kızın talibi olur

İlk ofis projeleri My Prestige’in yüzde 95’ini bir hafta içinde sattıklarını belirten Ağaoğlu, My Office’teki mağaza ve ofislerin Emlak Konut’un Ataşehir’deki merkezinde açık artırma ile satılacağını dile getirdi.

Ağaoğlu, projenin yoğun ilgi göreceğine inandıklarını belirterek “Bizim kızımız güzel, talibi de çok olacak” dedi. My Office’in bölgede en yüksek kira getirisine sahip proje olacağını belirten Ağaoğlu, projenin 30 Eylül’de teslim edileceğini dile getirdi.

650 araçlık otoparkı var

Ağaoğlu Genel Müdürü Hasan Rahvalı, My Office’te büyüklükleri 76 ile 2779 metrekare arasında değişen ofis, 706 ile 3468 metrekare arasında değişen mağaza ve 58 ile 506 metrekare arasında değişen restoran, cafe ve pastane alanları bulunduğunu belirtti.

Fiyatların 457 bin TL ile 21 milyon 462 bin TL arasında değişeceğini belirten Rahvalı, 650 araç kapasiteli otoparka sahip My Office’in metro, TEM otoyolu ve E-5 karayoluna yakınlığıyla avantajlı bir konumda olduğunu söyledi.

200 milyon gelir bekleniyor

Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum da Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın konusunda en büyük şirket olduğunu belirtti. Kurum, “Emlak Konut’un portföy değeri 4 milyar liraya ulaştı.

Bu yılın sonuna kadar yüzde 25’ini halka arz etmeyi planlıyoruz” dedi. My Office’in kendileri için önemli bir proje olduğunu belirten Murat Kurum, bu projeden muhammen bedel olan 158 milyon TL’nin üzerinde 200 milyon TL gelir beklediklerini, bunun 80 milyonunun Emlak Konut’un payına düşeceğini söyledi

2

Haberin Devamı