Spor Nefesler tutuldu

Nefesler tutuldu

Paylaş
Nefesler tutuldu

Ziraat Türkiye Kupası, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yarın Şanlıurfa'da yapılacak mücadelede sahibini bulacak

Bu sezon 48.’si düzenlenen kupanın final maçı Şanlıurfa GAP Arena’da saat 15.45’te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 Televizyonu’ndan naklen yayınlanacak.

Kupaya 27 yıldır hasret kalan Fenerbahçe ile bu sezonu bir kupayla tamamlamak isteyen Trabzonspor, bu önemli finalde kozlarını paylaşacak.

AVRUPA LİGİ’NİN BAŞARILI HAKEMLERİ GÖREV YAPACAK

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Fulham-Hamburg maçını başarıyla yöneten hakemler görev yapacak.

Cüneyt Çakır’ın yöneteceği mücadelede, Avrupa ligi maçında olduğu gibi Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaparken, karşılaşmanın 4. hakemi Halis Özkahya olacak.

MAÇA İLGİ BÜYÜK

Biletleri tükenen final maçına iki takımın şehir dışından gelen taraftarlarının yanı sıra Şanlıurfalılar da büyük ilgi gösteriyor.

Kale arkası tribün 10, maraton tribün 20 ve numaralı tribününün 30 liradan satılan biletleri, karşılaşma öncesi tükendi.
GAP Arena’da finali Trabzonspor taraftarı kuzey, Fenerbahçe taraftarı ise güney yöndeki tribünlerden izleyecek.

SON ÇALIŞMALAR BUGÜN

İki ekip, Şanlıurfa’daki dev final öncesi hazırlıklarını, karşılaşmanın yapılacağı statta bugün gerçekleştireceği çalışmalarla tamamlayacak.

Fenerbahçe’nin 15.30’da başlayıp 1 saat sürecek antrenmanının ardından, Trabzonspor son çalışmasını yapacak.

AA

Haberin Devamı